«Πρέπει να προετοιμαστείς ιδιαίτερα για αυτό το ματς»

Απο metrosport.gr : Στο περιθώριο της εκδήλωσης της Microsoft για τις ακαδημίες του Δικεφάλου ο τζένεραλ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αρη στο Nick Galis Hall.
Πηγή: metrosport.gr
«Πρέπει να προετοιμαστείς ιδιαίτερα για αυτό το ματς»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταυρόπουλος στο Metrosport.gr και στον Γιώργο Πετρίδη:

«Τα ματς Αρης-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Αρης είναι διαφορετικά παιχνίδια. Είναι παιχνίδια που δεν έχει σημασία αν έχεις κερδίσει στην κανονική περίοδο, έχουν αλλάξει παίκτες. Παίζουμε εκτός έδρας με μια καλή και ιστορική ομάδα, αλλά τη δεδομένη στιγμή αγωνιστικά είμαστε λίγο καλύτεροι. Πρέπει να παίξουμε ποιοτικό μπάσκετ, να βάλουμε τα κορμιά μας, να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για να παίξουμε ματς πλέι οφ. Πρέπει να προετοιμαστείς ιδιαίτερα για να παίξεις αυτό το ματς, και ψυχολογικά και σωματικά, πρέπει να έχεις διάρκεια, να είσαι σε καλή μέρα. Και ο αντίπαλος θέλει να βγει 4ος, και εμείς θέλουμε ακόμη παραπάνω. Τα ΠΑΟΚ-Αρης είναι η ιστορία του μπάσκετ, εμείς έχουμε προετοιμάσει τους παίκτες μας για το τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια.

Συνήθως η πίεση μεταφέρεται στην έδρα, αν έρθει η σειρά σε μας και εμείς μπορεί να έχουμε τότε την πίεση. Οι ομάδες είνιαι περίπου ισάξιες, επειδή συμμετέχουν 6 Αμερικάνοι παίκτες μπορεί κάποιοι από αυτούς να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνει κόσμος, τι σημαίνει ιστορία. Τους ενδιαφέρουν τα νούμερα γιατί είναι επαγγελματίες και θέλουν να βρουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, θα μπουν να παίξουν για το καλύτερο. Και οι αντίπαλοι δεν ξέρουν πως θα εμφανιστούμε».

Για τα ματς με το Λαύριο: «Βοήθησαν αυτά τα παιχνίδια, γιατί θέλαμε να έχουμε ρυθμό. Εγώ ήθελα να χάσουμε για ένα πόντο στο ένα παιχνίδι για να παίξουμε και τρίτο. Μια ομάδα που κάθεται δεν είναι ετοιμοπόλεμη. Τα ματς με το Λαύριο έδωσαν σε κάποια παιδιά την ευχέρεια και την ευκαιρία να βρουν τον εαυτό τους, να βρουν τα πάτηματα τους στο γήπεδο και έτσι θα έχουμε παραπάνω εργαλεία στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...