Μπέος: «Αν θέλουν μπορούν να διαθέσουν και τα 25.000 εισιτήρια»

Απο arenafm.gr : Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στον ArenaFM 89.4 μετά και την απόφαση ότι ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα γίνει στην πόλη του Βόλου.
Πηγή: arenafm.gr
Μπέος: «Αν θέλουν μπορούν να διαθέσουν και τα 25.000 εισιτήρια»

Όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον ArenaFM 89.4:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ο ομορφότερος τελικός στην ομορφότερη πόλη και ο καλύτερος να πάρει το κύπελλο».

Λένε ότι δεν έχει κάμερες το γήπεδο: «Θα πάρω εγώ κάμερα και θα τους φωτογραφίζω…».

Πως σας φάνηκε η απόφαση η να γίνει ο τελικός στον Βόλο;

«Το είδα με πολύ χαρά. Θα αποδείξουμε ακόμα μια φορά ότι ο Βόλος μπορεί να κάνει τέτοιες μεγάλες φιέστες και γιορτές του αθλητισμού. Θα φιλοξενήσουμε σε όλα τα επίπεδα την αποστολή του ΠΑΟΚ, σε ότι χρειαστεί. Ώρες προπόνησης, χώρους άθλησης και ότι άλλο ζητηθεί και για την ΑΕΚ Βέβαια ισχύουν αυτά. Θα παρέχουμε όλες τις ανέσεις στις δυο ομάδες και θα τους κάνουμε να νιώσουν σαν το σπίτι τους, αυτό είναι δέσμευση του δήμου αλλά και την ΕΠΣ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στους ανεγκέφαλους που πήγαν να χαλάσουν χθες μια μεγάλη γιορτή και να τιμωρηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ και όλο το υπόλοιπο γήπεδο, τους έβριζε. Αυτοί οι ανεγκέφαλοι που θα έρθουν και στην πόλη του Βόλου, θέλω να σεβαστούν την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τους αλλά και να μην χαλάσουν την μέρα των 10.000 και πλέον φίλων του δικεφάλου.

Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς, είναι ότι ο τελικός αυτός θα φέρει μια μικρή ανάπτυξη στην πόλη σε περίοδο κρίσης. Θα δουλέψουν τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, οι καφετέριες. Η πόλη μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 20.000 κόσμο και μακάρι να έρθουν όλοι και δυο μέρες πιο πριν. Οι περισσότεροι βέβαια θα έρθουν αυθημερόν ».

Τι χωρητικότητα έχει το Πανθεσσαλικό;

«Παίρνει 25.000 κόσμο. Σε συνεργασία με την ΕΠΟ, την ΕΠΣ και τον δήμο, που γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να οργανώσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν το κανονίσει η αστυνομία θα ζητήσει 15.000 μόνο για νεκρές ζώνες. Αυτή είναι η δουλειά τους, δεν τους ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Το γήπεδο έχει τέτοιες νεκρές ζώνες που αν θέλουν μπορούν να διαθέσουν και τα 25.000 εισιτήρια».

Αναφορικά με το γήπεδο: «Οι πολιτικοί απατεώνες εκείνης της αποχής κατασκεύασαν ένα γήπεδο που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά στην ανατολική θύρα που χωράει 7.000, δεν έχει τουαλέτες. Αυτό ήταν οι πολιτικοί της Ελλάδας. Θύρα με 7.000 θέσεις χωρίς τουαλέτα. Θα φροντίσω όμως εγώ να έχει σύγχρονες τουαλέτες, το εγγυάται αυτό ο Αχιλλέας Μπέος».

Διαβάστε ακόμη...