Με στόχο τη νίκη σε γεμάτο Παλατάκι

Από acpaok.gr : Για την δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Volley League "Πάμε Στοίχημα" 2016-17, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: acpaok.gr
Με στόχο τη νίκη σε γεμάτο Παλατάκι

Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα, που θέλει τη νίκη προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών και να διατηρήσει τις ελπίδες για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος Volley League "Πάμε Στοίχημα".

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Δικέφαλο, δεν υπάρχουν και η ομάδα προπονήθηκε κανονικά, με τον τεχνικό των ασπρόμαυρων να αναλύει τα λάθη του πρώτου αγώνα και να δίνει έμφαση στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών του. Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής ενώ η προπόνηση των φιλοξενούμενων είναι προγραμματισμένη την ίδια μέρα στις 11:00.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουν την στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσουν το PAOK Sports Arena, σε έναν αγώνα που διεξάγεται με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δεύτερη κατάκτηση του πρωταθλήματος και δυο χρόνων από την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€-10€ (κανονικά) και 20€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
1. Στο PAOK Sports Arena
(Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00-19:00 και Παρασκευή 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
2. Στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ (Θύρα 7 γηπέδου Τούμπας) καθημερινά από 10:00-16:00 μέχρι και την Παρασκευή
3. Μέσω internet στη διεύθυνση: www.tickethour.com
4. Καταστήματα Γερμανός

*Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, στο γήπεδο θα εισέρχονται μόνο κάτοχοι εισιτηρίων του αγώνα, εισιτήριων διαρκείας και διαπιστεύσεων. Πρόσβαση στο vip parking θα έχουν οι κάτοχοι κάρτας parking vip και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα.

Η δεύτερη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου 2017 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3HD.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Κομισάριος: Γεωργόπουλος.
Επόπτες: Γιώγιου, Δρανίτσας, Μαυρίδης, Στεργιόπουλος Χρ.. Γραμματεία: Καρακούλια

Διαβάστε ακόμη...