«Άψογος ο διαιτητής, πανάξια πρόκριση ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Άψογος ο διαιτητής, πανάξια πρόκριση ΠΑΟΚ»

«Χθες η νύχτα ήταν επική. Σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πρόκριση πανάξια, αφού ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό. Ήταν μια μεγαλειώδης μέρα για τον ΠΑΟΚ.

Το δυσκολότερο ήταν να κρατήσουμε το μηδέν. Στην αρχή δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες ο αντίπαλος και μετά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε. Ήρθε έτσι αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Άξια ο ΠΑΟΚ πάει στον τελικό και έχει και τον πρώτο λόγο να πάρει το κύπελλο. Όπως εμείς, έτσι και η ΑΕΚ βέβαια θέλει το κύπελλο, αλλά αν έχει εικόνα η ομάδα όπως χθες στο δεύτερο ημίχρονο έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Η ΑΕΚ έχει κάποιες αξιόλογες μονάδες. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και για τους δυο αλλά θα είναι μια μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ

Όλα τα ματς είναι εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ. Στο Παγκρήτιο θα είναι λίγο δύσκολη η πρόσβαση για τους οπαδούς μας.

Όσο χια εχθές: Ο Γλύκος κάνει την απόκρουση της χρονιάς. Αν μπει, αλλάζει όλο το ματς. Ο Πέλκας βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Ο Μπίσεσβαρ άλλαξε όλη την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ξέρει πότε θα κρατήσει, πότε θα δώσει την μπάλα. Δικαίωσε κι αυτός τον προπονητή που τον έριξε στη μάχη.

Ο διαιτητής ήταν άψογος. Δεν έχει σε καμία φάση να πει τίποτα ο Παναθηναϊκός. Προσπαθεί να καλύψει τη βαριά ήττα του. Ήταν μια καθαρή δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ

Χθες έτυχε να είμαι δίπλα στις δηλώσεις του κυρίου Σαββίδη. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Εκτός από το οικονομικό, βγάζει μια τρέλα για την ομάδα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιον άνθρωπο. Είναι τρελαμένος με όλη τη σημασία της λέξης. Αξίζει που ακούει τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του.

Είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές και να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε. Έχει τρέλα και όραμα.

Κανείς δεν μπορεί πλέον να βάλει τρικλοποδιά στον ΠΑΟΚ. Όλοι μας πρέπει να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο αυτόν. Ο ΠΑΟΚ ενωμένος δε φοβάται τίποτα.»

Διαβάστε ακόμη...