Δεν θέλει ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Τελικός σε έδρα της επαρχίας, με πιθανότερη επιλογή το Παγκρήτιο είναι το πιο πιθανό σενάριο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Δεν θέλει ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Ποιοι είναι οι λόγοι που απορρίπτει το ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να άφησε με τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με την αιτιολογία της επιθυμίας των οπαδών να δουν την ομάδα τους να φέρνει τον τίτλο από την Αθήνα, ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πάρει σάρκα και οστά ένα τέτοιο αίτημα από πλευράς του επίσημου ΠΑΟΚ.

Η εσωτερική συζήτηση που έχει γίνει-πιο έντονα από χθες το βράδυ-στην ομάδα καταλήγει σε αρνητικό πόρισμα. Ούτε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος το είπε και χθες στη συνέντευξη Τύπου "όταν μια ομάδα έχει έδρα σε αυτό το γήπεδο, η αντίπαλη έχει δυσκολίες", ούτε τα περισσότερα (αν όχι όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη) δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την προοπτική, οπότε η σκέψη εγκαταλείπεται.

Οπότε στην Τούμπα, "βλεπουν" ως έδρα του τελικού γήπεδο της επαρχίας. Εφόσον όλα είναι "ΟΚ" με την Αστυνομία και τις συνθήκες ασφαλείας στο "Παγκρήτιο Στάδιο" οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι θετικοί σε διεξαγωγή του αγώνα εκεί. Αν υπάρξει κάποιο σοβαρό τότε ενδεχομένως θα εξεταστούν άλλες λύσεις (π.χ. Πανθεσσαλικό).

Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, είναι δύσκολο, εξάλλου, να πέσει στο τραπέζι και θέμα Καυτανζογλείου, αφού και το συγκεκριμένο γήπεδο έχει διάφορα ζητήματα σχετικά με τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμη...