Τα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες

Από metrosport.gr : Ο Φερνάντο Βαρέλα επιδίωξε στο τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά την κίτρινη και θα εκτίσει την ποινή την προσεχή Κυριακή.
Πηγή: metrosport.gr
Τα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες

Ο Φερνάντο Βαρέλα επιδίωξε στο τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά την κίτρινη και θα εκτίσει την ποινή την προσεχή Κυριακή.Με το δικαστικό μέτωπο να παραμένει ανοικτό αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει ως το τέλος την τιμωρία του Ολυμπιακού με αφαίρεση βαθμών, η «Μ» αναλύει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών εφόσον η ομάδα τελικά παίξει στα πλέι οφ. Ο Στέφανος Αθανασιάδης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του την Κυριακή όπως το ίδιο θα συμβεί και με τον Βαρέλα που επίσης θα μπει «καθαρός» στο μίνι Πρωτάθλημα εφόσον αγωνιστεί εκεί ο ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τον Σάκχοφ, είναι σίγουρο ότι θα λείψει από τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ αφού συμπλήρωσε επτά κάρτες, τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές και την πρώτη θα την εκτίσει την Κυριακή. «Καθαρός» θα μπει και ο Λέοβατς καθώς την Κυριακή θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Σε ότι αφορά παίκτες που φλερτάρουν με τιμωρία; Κρέσπο, Μαλεζάς και Μάτος έχουν από πέντε κίτρινες κάρτες, ενώ κανείς παίκτες δεν έχει τρεις.

Αρκετοί παίκτες έχουν από δυο και πιο συγκεκριμένα οι Κάνιας, Πέλκας, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ και Ενρίκε. Στις έξι κάρτες είναι ο Μυστακίδης αλλά λόγω του σοβαρού τραυματισμού έχει τεθεί εκτός μάχης και θα επιστρέψει το προσεχές φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη...