Μπίσεσβαρ: «Να γράψουμε ιστορία στον τελικό»!

Από gazzetta.gr:Ο Μπίσεσβαρ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ, την δική του συμβολή αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με ΑΕΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Μπίσεσβαρ: «Να γράψουμε ιστορία στον τελικό»!

Οι ατάκες του Μπίσεσβαρ στην κάμερα του COSMOTE SPORTS:

Θέλαμε πολύ τη νίκη. Τα καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Οι εντολές είναι οι ίδιες κάθε φορά. Να μπω να κάνω το παιχνίδι μου, να ηρεμήσω το παιχνίδι και να δώσω πάσες. Αυτό έκανα και έδωσα δύο ασίστ και τα καταφέραμε.

Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου για τα καλά τους λόγια. Είμαστε μία οικογένεια. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε. Έχουμε τον τελικό και τα πλέϊ οφ και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ναι είμαι άνθρωπος που έχω παιδιά δικά μου και προσπαθώ να περνάω καλά. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να διασκεδάζεις κιόλας. Είμαι πιο μεγάλος σε ηλικία. Μου αρέσει να κάνω πλάκα. Εάν διασκεδάζεις παίζεις και πιο καλό ποδόσφαιρο.

Δεν ξέρω τόσο καλά την ιστορία. Θέλουμε να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα. Ξέρουμε τις δυνατότητές της. Εμείς θέλουμε να γράψουμε ιστορία με το Κύπελλο και στον τελικό και να βάλουμε τα ονόματά μας δίπλα στην φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...