Ένας στο όριο!

Από paok24.com : Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ κινδυνεύει
Πηγή: paok24.com
Ένας στο όριο!

Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα στον σπουδαίο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (19:00).

Ο «Δικέφαλος» καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στη «Λεωφόρο» και να... τσεκάρει το εισιτήριο του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ μετράει μέχρι στιγμής πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στη διοργάνωση και αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν αντικρίσει κίτρινες κάρτες.

Ποιοι από αυτούς ωστόσο κινδυνεύουν σε περίπτωση που ο «Δικέφαλος» καταφέρει να πάρει απόψε την πρόκριση;

Με το όριο της τιμωρίας στις κίτρινες κάρτες να είναι οι τέσσερις, όσες και στο πρωτάθλημα, ο μόνος που κινδυνεύει είναι ο Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος μετά την κίτρινη που αντίκρισε στον πρώτο ημιτελικό στη «Λεωφόρο» έχει φτάσει τις 3 κι αν δεχτεί ακόμα μία θα κληθεί να απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα δύο κίτρινες κάρτες έχουν οι Κρέσπο και Ενρίκε ενώ έξι ποδοσφαιριστές (Γλύκος, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Σάκχοφ, Βαρέλα, Μάτος) του «Δικεφάλου» έχουν τιμωρηθεί μόλις μία φορά.

Με τον Λέοβατς να έχει έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» το σημαντικό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι να μπορέσουν να δείξουν σήμερα το κατάλληλο αγωνιστικό πρόσωπο για να πάρουν την πρόκριση, διορθώνοντας όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...