«Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, δεν ξέρω αν θα προκριθεί»

Από metrosport.gr : Την βεβαιότητά του ότι ο Δικέφαλος θα καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, δεν ξέρω αν θα προκριθεί»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» και τον Γιώργο Μπούζο φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο έμπειρος τεχνικός με θητεία σε Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα, Λάρισα και Ολυμπιακό Βόλου, κλήθηκε να σχολιάσει τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά τόνισε ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, τονίζοντας ωστόσο ότι η πρόκριση είναι αμφίρροπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης για:

- τον Μπεργκ και την μορφή του αγώνα: «Η στατιστική λέει αλήθεια. Ο Μπεργκ έχει καταφέρει να τον ξέρουν οι συμπαίκτες του. Ο ΠΑΟΚ δε θα βγει να πιέσει. Γιατί αν δεχτεί ένα γκολ θα είναι καταστροφικό. Θα δούμε παιχνίδι κέντρου. Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

- την απώλεια του Ζέκα και το ποιόν θεωρεί παίκτη - κλειδί: «Πιο σημαντικός παίκτης είναι ο Μπίσεσβαρ. Τον αντιμετώπισα και μου άρεσε πολύ. Είναι ένας παίκτης που έχει και γκολ, ασίστ. και διείσδυση. Ανπαίξει θα είναι πολύ σημαντικό και βαρόμετρο στο σημερινό παιχνίδι. Για τον ΠΑΟ είναι απώλεια ο Ζέκα».

- την πρόβλεψή του ως προς την έκβαση του αγώνα: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Τώρα για το αν θα μπορέσει να βάλει τρία γκολ είναι άλλη υπόθεση. Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι η ταχύτητα, αλλά το 2-0 είναι πολύ σημαντικό σκορ για τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε ακόμη...