Ίβιτς VS Ουζουνίδη

Από paok24.com : Πως προσεγγίζουν το παιχνίδι της Τούμπας οι δυο προπονητές
Πηγή: paok24.com
Ίβιτς VS Ουζουνίδη

Παιχνίδι δίχως... αύριο για τον ΠΑΟΚ που καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα με φόντο το εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Γιάννη Μυστακίδη. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων, οι δοκιμές σε πρόσωπα ήταν αρκετές με τον τεχνικό του Δικεφάλου να έχει καταλήξει στην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα καθίσει ο Παναγιώτης Γλύκος, με πλάγιους μπακ τους Μάτος και Λέοβατς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βαρέλα - Κρέσπο. Στο κέντρο έγιναν πολλές δοκιμές και εκεί φαίνεται να παίζεται μία θέση μεταξύ Κάνιας, Τσίμιροτ και Σάκχοφ. Μεσοεπιθετικά φανέλα βασικού θα πάρει σίγουρα ο Κάμπος και από εκεί και πέρα ο Πρίγιοβιτς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα...

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Μαλεζάς , Βαρέλα , Τσίμιροτ , Κάνιας , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Κάμπος , Ουάρντα , Ενρίκε , Ματθαίου, Αθανασιάδης , Πρίγιοβιτς.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν σε διάταξη 4-4-1-1, με τον Βλαχοδήμο να είναι στην εστία και τους Χουλτ, Κουτρουμπή, Μολέντο και Κουλιμπαλί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Κουρμπέλης θα είναι το ένα αμυντικό χαφ κι ο Λουντ μοιάζει το πρώτο φαβορί για να τον πλαισιώσει, αλλά δεν πρέπει να αποκλείσουμε εντελώς το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποιος εκ των Ρέις και Μαρινάκη, που υπολογίζεται κυρίως ως χαφ από τον Έλληνα τεχνικό.

Εμποκού και Βιγιαφάνιες θα είναι οι δύο μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Μπεργκ θα χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης και θα ενισχύεται από τον Κλωναρίδη.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του προπονητή του Παναθηναϊκού: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Διαβάστε ακόμη...