Για το λαό σου, την ιστορία...

Από paokrevolution.net: Αποφασισμένος να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της 6ης Μαϊου, όπου τον περιμένει από χθες η ΑΕΚ, είναι ο Δικέφαλος του Βορρά.
Πηγή: paokrevolution.net
Για το λαό σου, την ιστορία...

Με τον κόσμο στο πλευρό του σε μια πύρινη αλλά και ασφαλή Τούμπα, ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα στις 19:00να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα για να διεκδικήσει ένα τρόπαιο που τόσο πολύ θέλει η ασπρόμαυρη οικογένεια. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν χθες στην Τούμπα και ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας να κάνουν κατάθεση ψυχής, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ γνωρίζοντας ότι ένα γρήγορο γκολ αφενός θα διώξει ένα μεγάλο μέρος από το άγχος και αφετέρου θα δώσει επιπλέον ώθηση ώστε να έρθει η απόλυτη ανατροπή.

Ο Βλάνταν Ιβιτς όλες αυτές τις μέρες τόνισε στους παίκτες του ότι χρειάζεται καθαρό μυαλό και υπομονή αφού είναι δεδομένο ότι αν η ομάδα δεχθεί γκολ θα ήταν κάτι παραπάνω από καταστροφικό. Με ξεκούραστους τους Κάνιας, Λέοβατς και Ενρίκε που δεν αγωνίστηκαν στα Περιβόλια, ο Σέρβος τεχικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια.

Ο Λέοβατς θα είναι στο αριστερό άκρο και ο Μάτος στο δεξί της άμυνας. Κρέσπο και Βαρέλα θα είναι στο κέντρο της ενώ μπροστά ο Κάνιας που μαζί με τους Τσίμιροτ και Σάκχοφ καλούνται να κερδίσουν τις μάχες που έχασε κατά κράτος ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα. Ο Πρίγιοβιτς θα ηγηθεί της επίθεσης έχοντας ένα εικοσάλεπτο στα πόδια του στον αγώνα με τον Πλατανιά. Προβάδισμα για τα άκρα έχει ο Ενρίκε με τον Κάμπος από τους Μπίσεσβαρ, Ουάρντα που είναι στην αποστολή μαζί με τους Σιαμπάνη, Ματθαίου, Κίτσιου, Μαλεζά, Πέλκα,

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...