«Ξαφνικά καταρρεύσαμε»

Από inpaok.gr: Ο Απόστολος Παλάσκας μίλησε στο INPAOK, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.gr
«Ξαφνικά καταρρεύσαμε»

Η πορεία των Κυπελλούχων Ελλάδος στο πρωτάθλημα ανακόπηκε πρόωρα καθώς η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη έμεινε εκτός play off.

Αναλυτικά όσα είπε, ο εκ των παλαιότερων αθλητών του ΠΑΟΚ:

Για το πού θεωρεί πως κρίθηκε η παρουσία στα play off

«Αρχικά, σίγουρα κόστισαν και οι τρεις διαδοχικές ήττες που είχαμε κάνει προηγουμένως στο πρωτάθλημα. Όπως αποδείχτηκε με μία νίκη σε εκείνα τα παιχνίδια θα ήμασταν τώρα στα play off.
Με βάση το πως εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα τα πάντα κρίθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ήταν σαν τελικός για μας και ξεκάθαρα εκεί χάσαμε την πρόκριση στην τελική φάση».

Για το πώς χάθηκε η πρόκριση στον αγώνα με την ΑΕΚ

«Στο ματς του Σαββάτου παίξαμε πολύ καλά για 45 λεπτά. Ήμασταν μπροστά με έξι γκολ και ξαφνικά καταρρεύσαμε. Νομίζω ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Κάναμε λάθη στην επίθεση που έδωσαν στην ΑΕΚ εύκολα γκολ και την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς. Στο τέλος δεν ήμασταν ψύχραιμοι και κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη. Χάσαμε μόνοι μας το ματς».

Για τη συνολική πορεία της ομάδας φέτος

«Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι που η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα και με τέτοιο τρόπο. Σαφώς και ο στόχος μας ήταν να μπούμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε».

Για το τι θεωρεί πως δικαιούταν ο ΠΑΟΚ

«Πιστεύω πως στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την πορεία μας, ίσως και να μην δικαιούμασταν κάτι παραπάνω τελικά».

Για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου

«Πήραμε το κύπελλο με σπουδαίες εμφανίσεις. «Σπάσαμε» τις έδρες μεγάλων ομάδων και με τεράστια ανατροπή στο ημιτελικό, πράγμα που καθιστά ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία. Εν τέλει, η σεζόν μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα».

Διαβάστε ακόμη...