«Η πρόκριση είναι σίγουρη»

Από arenafm.gr : Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τον αυριανή ρεβάνς του δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Αναφέρθηκε στην επική ανατροπή που είχε κάνει κόντρα στους «πράσινους» το 1985, πάλι για τα ημιτελικά του κυπέλλου.
Πηγή: arenafm.gr
«Η πρόκριση είναι σίγουρη»

Όσα είπε ο Γιάννης Δαμανάκης στον ArenaFM 89.4:

Για την ανατροπή που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό(Ο «δικέφαλος» έχασε με 2-0 στο ΟΑΚΑ και κέρδισε στην Τούμπα με 4-2): «Το πιστεύαμε ότι θα κάνουμε την ανατροπή και την κάναμε. Ήταν η χρονιά μας, πηγαίναμε για πρωτάθλημα και το ηθικό μας ήταν στα ύψη. Θυμάμαι εκείνη την μέρα είχε χρεωθεί ο καθένας από έναν παίκτη, είπαμε ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουνε. Εγώ είχα χρεωθεί με το Ρότσα, man to man, δεν τον άφησα να ανασάνει. Πολύ σημαντικό επίσης ότι ήμασταν μια οικογένεια, έτσι μπορείς να κάνεις πολλά. Ο κορμός ήταν σταθερός για αρκετά χρόνια, ξέραμε τα... χνώτα του άλλου, ξέραμε τυφλά που θα είναι ο καθένας μέσα στο γήπεδο».

Αναφορικά με την αυριανή(27/4) ρεβάνς: «Αν μπούνε για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και παίξουν για τον κόσμο, η ομάδα θα περάσει αύριο. Εγώ πιστεύω ότι η πρόκριση είναι σίγουρη! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα που μπορεί να μας κοντράρει. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως έπαιξε με τον Πλατανιά, δεν έχει στον ήλιο μοίρα ο Παναθηναϊκός. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν θέσεις. Μπαίνεις ,ματώνεις, δίνεις ότι έχεις και παίρνεις την πρόκριση».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από δικούς του ανθρώπους. Γύρο του υπάρχουν τόσο μεγάλη ποδοσφαιριστές που τους έχουν βάλει στο περιθώριο. Ο Κούλης ο Αποστολίδης είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να είναι μακριά από την ομάδα . Αυτοί οι άνθρωποι θα μεταφέρουν αυτά που ζήσανε».

Διαβάστε ακόμη...