Καταγγελία ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ για τις κάμερες του Καραϊσκάκη

Από metrosport.gr: Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κινείται και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου να πετύχει την τιμωρία του Ολυμπιακού.
Πηγή: metrosport.gr
Καταγγελία ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ για τις κάμερες του Καραϊσκάκη

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους αναφορικά με την υπόθεση του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν στέκονται μόνο στην έφεση που προτίθενται να καταθέσουν εναντίον της πρωτόδικης απόφασης, αλλά ανοίγουν και άλλα μέτωπα.

Θα κινηθούν δυναμικά και προς άλλες κατευθύνσεις και μία από αυτές είναι η υπόθεση με τις κάμερες στο Καραισκάκη και το οπτικοακουστικό υλικό που δεν παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ, μετά από αίτημα ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει την υπόθεση στην ΕΕΑ, καθώς μία ομάδα, στο ξεκίνημα κάθε περιόδου, πρέπει να έχει πιστοποίηση από τεχνική υπηρεσία της ΓΓΑ ότι διαθέτει σε λειτουργία σύστημα με κάμερες ασφαλείας στο γήπεδό της.

Τον περασμένο Αύγουστο, όλα ήταν «οκ» στο Καραϊσκάκη, όμως στο ματς με την ΑΕΚ (και ίσως και με τον Πλατανιά) είχε τεθεί εκτός λειτουργίας κι αυτό δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο για τον Ολυμπιακό, ακόμη και ανάκλησης του πιστοποιητικού λειτουργίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...