Στην λίστα του Μίχελ ο Κομάν

Από sentragoal.gr: Ένας από τους παίκτες που πήγε να τσεκάρει ο Λούμπoς Μίχελ στην Ρουμανία είναι ο 19χρονος εξτρέμ της Βιτορούλ, Φλορινέλ Κομάν.
Πηγή: sentragoal.gr
Στην λίστα του Μίχελ ο Κομάν

Ο παίκτης είχε περάσει από το μικροσκόπιο των «ασπρόμαυρων» μέχρι να τον δει διά ζώσης το βράδυ της Δευτέρας.

Την φετινή του καρτέλα στατιστικών, στο σύνολό τους, οι πάσης φύσεως επιθετικές μονομαχίες που έχει δώσει είναι 298, με τον μέσο όρο ανά 90λεπτο να είναι σχεδόν στις 13 και το ποσοστό επιτυχίας να φτάνει στο 68%.

Από αυτές τις μονομαχίες οι 230 είναι σε επίπεδο ένας εναντίον ενός, σχεδόν δέκα ανά 90λεπτο, με το ποσοστό επιτυχίας να φτάνει το 83%. Οι μισές εξ αυτών είναι στον κύριο χώρο δράσης του, στο αριστερό άκρο του γηπέδου και στο τελευταίο τρίτο.

Ο Κομάν μετράει 37 σέντρες, σχεδόν όλες να είναι καταγεγραμμένες από την αριστερή πλευρά, με το ποσοστό επιτυχίας να φτάνει το 22%. Οι εναέριες μονομαχίες που έχει δώσει είναι μόλις τρεις ? κάτι λογικό με βάση το ύψος του έχοντας καταφέρει να κερδίσει τη μια εξ αυτών.

Στον τομέα της πάσας ο Κομάν μετράει 430, με τις 375 εξ αυτών να είναι πάνω από τη μεσαία γραμμή, εκεί όπου το ποσοστό επιτυχίας του είναι στο 86%, κάτι αναμενόμενο, καθώς συνήθως, ως εξτρέμ, ο Ρουμάνος δίνει κοντινή πάσα και κάνει κίνηση στον χώρο για να ξαναπάρει την μπάλα.

Σε επίπεδο τελικών προσπαθειών ο Κομάν έχει καταγράψει φέτος 58, με το 46% εξ αυτών να βρίσκουν εστία. Ενα στοιχείο που δεν περνάει απαρατήρητο είναι τα 115 κερδισμένα φάουλ, με μέσο όρο τα πέντε ανά 90 αγωνιστικά λεπτά. Από αυτά τα 28 είναι έξω και αριστερά της μεγάλης περιοχής, με τα οποία δίνει το δικαίωμα για στημένη φάση στην ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...