Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου - Α' ημέρα

Από acpaok.gr : Το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, η Α΄ ημέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών Γυναικών, με έναν καιρό που παρόλπ που είχε στα πρώτα αγωνίσματα ηλιοφάνεια και καλή θερμοκρασία, ο κρύος αέρας που φυσούσε ήταν τροχοπέδη ώστε να επιτευχθούν μεγάλες επιδόσεις, ιδίως στα σπρίντ, όπου ο αέρας ήταν κόντρα.
Πηγή: acpaok.gr
Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου - Α' ημέρα

Με αυτές τις συνθήκες ξεχώρισε κάνοντας μεγάλη αίσθηση η 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ που αποτελούνταν από τους Ε. Μακρή - Ν. Τσιρλή – Α. Προδρόμου - Ι. Στάικο και ήταν η μοναδική θέση από τον όμιλο που έπιασε και το υψηλό όριο βαθμολόγησης! Ακόμα ξεχώρισε η 1η θέση της Δ. Δημητριάδου στην δισκοβολία με 43,20μ., αλλά και η 2η θέση της στην σφαιροβολία με 12,50μ.

Η δεύτερη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στα μέσα του Μαΐου στην πόλη της Κατερίνης και τότε θα κάνουμε το λογαριασμό για την τελική συγκομιδή βαθμών...Συγχαρητήρια στους αθλητές-ριες για την προσπάθεια τους αλλά και στους προπονητές-τριες για την δίκη τους προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη...