«Σημείο αναφοράς για την Ευρώπη και τον κόσμο»

Από paok24.com: Μετά και το δεύτερο γύρο των προσφορών στη δημοπρασία για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το 67% του ΟΛΘ.
Πηγή: paok24.com
«Σημείο αναφοράς για την Ευρώπη και τον κόσμο»

Σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση η Belterra Investments LTD η οποία ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αναφέρεται σε ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης για τον ΟΛΘ μετατρέποντας το λιμάνι της πόλης σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Belterra Investments LTD:

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η κοινοπραξία του γερμανικού επενδυτικού ομίλου DeutscheInvestEquityPartnersGmbH, της TerminalLinkSAS του ομίλου CMA-CGM και BelterraInvestmentsLTD είναι εκείνη που πλειοδότησε στον διεθνή διαγωνισμό για τον ΟΛΘ.

Αποδεχτήκαμε με τιμή την πρόσκληση του fundDIEP, ενός πανίσχυρου επενδυτικού ομίλου, να συμμετάσχουμε στην κοινοπραξία διεκδίκησης του ΟΛΘ, να συνδιαμορφώσουμε ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης και να διασφαλίσουμε πως η Θεσσαλονίκη και η τοπική κοινωνία θα ωφεληθούν δραστικά από αυτή την μεγάλη επένδυση.

Αν και συμμετέχουμε με μειοψηφικό ποσοστό, αισθανόμαστε υπεύθυνοι για την υλοποίηση ενός εκ των μεγαλύτερων επενδυτικών προγραμμάτων στην Θεσσαλονίκη και τη χώρα.

Φιλοδοξούμε, μαζί με τους συνεργάτες μας DIEP και TerminalLink της CMACGM, να καταστήσουμε τον Ο.Λ.Θ. σημείο αναφοράς στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τον κόσμο, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και ισχυρές συνεργασίες".

Διαβάστε ακόμη...