«Γκολ νωρίς και μετά… κόλαση»

Από arenafm.gr : Ο Απόστολος Τσουρέλας, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το παιχνίδι της Πέμπτης και την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Ανέφερε τα βασικά στοιχεία που παίζουν ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις και δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση του «δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
«Γκολ νωρίς και μετά… κόλαση»

Όσα είπε ο Απόστολος Τσουρέλας στον ArenaFM 89.4:

«Το παιχνίδι είναι τελικός, εμείς έχουμε δείξει από την αρχή, ότι ο βασικός στόχος είναι το κύπελλο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει μεγάλο ρόλο η τακτική, είναι θέμα βραδιάς και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το ψυχικό σθένος των ποδοσφαιριστών και πόσο αποφασισμένοι είναι για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, η Τούμπα θα είναι κατάμεστη. Ο κόσμος είναι το 50% του κάθε παιχνιδιού και είναι πολύ σοβαρός παράγοντας για την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, αυτό που ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε την Πέμπτη και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μπει ένα γρήγορο γκολ, μετά θα γίνει κόλαση. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ νωθρά, σιγά τον Παναθηναϊκό, έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα.

Είμαι αισιόδοξος και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, αρκεί να δώσουν τα παιδιά τον καλύτερο τους εαυτό».

Διαβάστε ακόμη...