«Οι… λαστιχένιοι κανονισμοί της ΕΠΟ και το μυστικό της υπόθεσης»

Από arenafm.gr : «Οι... λαστιχένιοι κανονισμοί της ΕΠΟ και το μυστικό της υπόθεσης»
Πηγή: arenafm.gr
«Οι… λαστιχένιοι κανονισμοί της ΕΠΟ και το μυστικό της υπόθεσης»

Ο νομικός ειδικός για τα θέμα του αθλητικού δικαίου, Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 και σχολίασε την ποινή του Ολυμπιακού. Αναφέρθηκε στην ποινή

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Λάκης Σημαιοφορίδης:

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι δίκαιη η άδικη η απόφαση. Υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες και είχα επισημάνει. Είναι δεδομένο ότι έχουν διαπραχτεί κάποια αδικήματα, η απόφαση που έχει εκδοθεί αναγνωρίζει ότι έχουν διαπραχτεί κάποια αδικήματα από την πλευρά του Ολυμπιακού. Δυστυχώς οι ...λαστιχένιοι κανονισμοί που υπάρχουν στην Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δίνουν την δυνατότητα στον εκάστοτε δικαστή να αποφασίζει με βάσει τις ποινές οι οποίες προβλέπονται. Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα που υπάρχουν στους κανονισμούς και το έχω επισημάνει εδώ και χρόνια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ εντόπισα ένα ζήτημα και εκεί είναι και το μυστικό της υπόθεσης με τους εντεταλμένους. Εγώ σαν δικηγόρος, εκεί θα επέμενε. Θα προσπαθούσα να αποδείξω, ότι αυτή που μπήκαν μέσα , δεν ήταν απλά κάποιοι φίλαθλοι, άγνωστοι και μη εντεταλμένοι του Ολυμπιακού, αλλά ήταν άνθρωποι του Ολυμπιακού».

Αναφορικά με την έφεση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ: «Να την κάνει την έφεση, αλλά πρέπει να ζητήσουνε την μη έκδοση αποφάσεως, μέχρι τελεσιδικίας της απόφασης του Πλατανιά».

Στο τέλος ανέφερε: «Οι κανονισμοί είναι ανεπαρκείς και δεν μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί, αυτά τα πράγματα είναι αστεία. Με 150.000 ευρώ πρόστιμο δεν λύνεται το πρόβλημα. Οι κυρώσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένες και αυστηρές. Δεν μπορεί να υπάρχουν οκτώ διαφορετικές ποινές , αυτά είναι τριτοκοσμικά πράγματα...».

Διαβάστε ακόμη...