Οι μάχες με τον Άρη και η Ευρώπη!

Από inpaok.com : Η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες της δεύτερης φάσης των Play Offs του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη έχει ξεκινήσει, αφού το Σάββατο (29/4) στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας της σειράς.
Πηγή: inpaok.com
Οι μάχες με τον Άρη και η Ευρώπη!

Πέραν του γοήτρου που έχουν πάντα οι μπασκετικές αναμετρήσεις των δύο Συλλόγων, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόκριση και όσον αφορά το «εισιτήριο» για το Basketball Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, 2017-18.

Όπως έγινε γνωστό, τρεις ομάδες της πρώτης πεντάδας της ελληνικής Basket League θα συμμετέχουν απευθείας στους Ομίλους της διοργάνωσης της FIBA, κάτι που σημαίνει, ότι εφόσον ο Δικέφαλος προκριθεί, τότε θα βρίσκεται στη regular season του Champions League, που θα αρχίσει τον Οκτώβριο.

Αντιθέτως, εάν η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου αποκλειστεί και δεν προκριθεί στην τελική τετράδα, τότε για να αποφύγει την διαδικασία των προκριματικών, θα περιμένει τον αποκλεισμό του Κολοσσού Ρόδου ή του Ρεθύμνου από την ΑΕΚ, σε μία σειρά αγώνων που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τους αγώνες ΠΑΟΚ-Άρης.

Διαβάστε ακόμη...