«-6 και ας το πάρει ο Πανιώνιος»

Από metrosport.gr : Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα προτιμούσε να πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα, παρά ο Ολυμπιακός.
Πηγή: metrosport.gr
«-6 και ας το πάρει ο Πανιώνιος»

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα προτιμούσε να πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα, παρά ο Ολυμπιακός.

Νέα επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί εντέλει με αφαίρεση βαθμών.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά, ωστόσο τόνισε ότι προκειμένου να μην το πάρει ο Ολυμπιακός, θα ήταν καλύτερο να το πάρει ο... Πανιώνιος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ποτέ δεν είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε φιέστα στα χαρτιά. Είναι το πάθος σας, όχι το δικό μας. Εγώ είπα ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θέλω να τιμωρηθούν οι γαύροι. Περιμένετε, δεν τελείωσε ακόμη. Εγώ ξέρω περισσότερα από σας, σίγουρα. Αν με ακολουθείτε, μπορούσατε να το έχετε διαβάσει στα προηγούμενα ποσταρίσματά μου. Ας είναι -6 και ας πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζομαι το πρωτάθλημα φέτος. Το θέλω του χρόνου. Αυτό που θέλουμε είναι δικαιοσύνη και δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα αυτό».

Σημειωτέον ότι λίγη ώρα μετά, η ανάρτηση κατέβηκε.

Διαβάστε ακόμη...