Και η ΕΠΣ Αργολίδας ψήφισε κάθαρση και Βαγγέλη Γραμμένο!

Από sdna.gr : Θρίαμβος για τον Βασίλη Σιδέρη στις επεισοδιακές εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας. Άλλη μία Ένωση στο πλευρό του Βαγγέλη Γραμμένου και των δυνάμεων της εξυγίανσης.
Πηγή: sdna.gr
Και η ΕΠΣ Αργολίδας ψήφισε κάθαρση και Βαγγέλη Γραμμένο!

Ο Βασίλης Σιδέρης και ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου» θριάμβευσαν στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας που διεξήχθησαν την Δευτέρα (25/4) και ολοκληρώθηκαν, μετά από πολλές αντεγκλήσεις και εντάσεις, περίπου στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα!

Ο κ. Σιδέρης που στηρίχτηκε από τον ΠΑΟΚ και στηρίζει την μοναδική υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΠΟ, αυτή του Βαγγέλη Γραμμένου, επικράτησε με ψήφους 39-30 του αντιπάλου του, Γιάννη Μαντζούνη, ο οποίος στήριζε το παλαιό «συστημικό» καθεστώς στην ΕΠΣ Αργολίδας και στηριζόταν από δυνάμεις που έφεραν το ποδόσφαιρο στο σημερινό του κατάντημα. Λέγεται μάλιστα, ότι προς υποστήριξη του κ. Μαντζούνη, βρέθηκε την Δευτέρα στην Αργολίδα και ο Μανώλης Κονταρός...

Η παράταξη του Βασίλη Σιδέρη εξέλεξε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. και έπεσε έτσι ολοκληρωτικά άλλο ένα παραδοσιακό κάστρο του αμαρτωλού «συστήματος ΕΠΟ».

Σε επίπεδο εκλογών ΕΠΟ, η παράταξη Γραμμένου ενισχύεται ακόμη περισσότερο, έχοντας πλέον την στήριξη περίπου 40 Ενώσεων!

Διαβάστε ακόμη...