«O Λασκαράκης δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα-Το σβήσιμο στις κάμερες δείχνει την ενοχή τους»

Από sport-fm.gr : Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» για τη σχέση του με τον Περικλή Λασκαράκη, ενώ τόνισε πως το σβήσιμο του υλικού από τις κάμερες του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι -από μόνο του- απόδειξη ενοχής!
Πηγή: sport-fm.gr
«O Λασκαράκης δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα-Το σβήσιμο στις κάμερες δείχνει την ενοχή τους»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ»:

Για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε πως επισκέφτηκε τα γραφεία του Δ. Μελισσανίδη: «Θίχτηκα ως άνθρωπος. Τα γεγονότα που παρουσιάζουν είναι ψευδή. Την ημέρα που κάποιος με τράβηξε μια φωτογραφία και με παρουσιάζει στο γραφείο του Μελισσανίδη στις 6 το απόγευμα, είναι την ίδια ημέρα που βρέθηκα στον Βόλο. Πώς γίνεται; Ή στον Βόλο θα ήμουνα ή στην Αθήνα. Είναι συστηματική η λασπολογία και αποσκοπούν κάπου. Ποτέ δεν βρέθηκα με κανέναν συνήγορο του ΠΑΟΚ και δέχομαι να βγάλουν τις κασέτες από το κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου να δουν αν ήμουν εκεί και έγινε η συνάντηση»

Για τον Λασκαράκη: «Δεν έχει χειριστεί ποτέ δική μου υπόθεση. Εχθροί δεν είμαστε, ούτε και φίλοι. Εύχομαι και ελπίζω να λάμψει η αλήθεια. Το μόνο πράγμα που είπα με τον κ. Λασκαράκη, επειδή ήταν πολύ ανήσυχος καθώς δεχόταν απειλητικά μηνύματα στην Ένωση, ήταν πως αν αυτά που ισχυρίζεσαι είναι αλήθεια δεν έχει να φοβηθείς τίποτα. Εγώ δεν ήξερα ότι θα είναι παρατηρητής. Ας ανοίξουν τις κάμερες. Το σβήσιμο δείχνει την ενοχή τους. Στο σπίτι μου έχω κάμερες με τον σκληρό δίσκο να κρατάει για 9 μήνες και αποθηκεύονται τα πάντα. Είναι δυνατόν ένα σύγχρονο σύστημα σε ένα τέτοιο γήπεδο να έχει σβηστεί;»

Διαβάστε ακόμη...