Ο Μίχελ στο Βουκουρέστι (και) για Τανάσε!

Από gazzeta: Στο Βουκουρέστι βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: gazzeta.gr
Ο Μίχελ στο Βουκουρέστι (και) για Τανάσε!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι στη Ρουμανία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα σε Στεάουα και Βιτορούλ!

Μάλιστα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, στο γήπεδο τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Στεάουα, Βαλέριου Αργκασέλα, με τον οποία παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση κορυφής.

Τι πήγε να δει στο Βουκουρέστι ο Μίχελ; Υπάρχουν παίκτες και από τις δύο ομάδες, που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου». Ένας εξ αυτών είναι ο Φλορινέλ Κομάν, επιθετικός της Βιτορούλ, που έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων, αλλά και ο αριστερός μπακ, Κριστιάν Γκανέα.

Υπάρχει κι άλλος ένας παίκτης που βλέπει ο ΠΑΟΚ από τη Βιτορούλ, με εξαιρετική προπτική, είναι ο αμυντικός μέσος Ντράγκος Νεντέλκου (αμυντικός χαφ), ο οποίος πάντως σήμερα δεν αγωνίζεται, καθώς είναι τραυματίας.

Πάντως, αν κάποιος από τους 22 ποδοσφαιριστές ξεχωρίζει, αυτός δε είναι άλλος από τον Φλορίν Τανάσε της Στεάουα. Κι αυτόν εξετάζει ο «Δικέφαλος», όμως είναι μια περίπτωση που θέλει αρκετή δουλειά.

Μιλάμε για έναν επιθετικό, ο οποίος αν και μόλις 22 ετών, μπορεί να είναι ο βασικός λόγος, για τον οποίο βρίσκεται σε νέες επαφές με την Στεάουα (από την οποία πέρσι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Βαρέλα) ο Σλοβάκος παράγοντας.

Ένα χρόνο πριν, η Στεάουα πλήρωσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη σημερινή αντίπαλό της, Βιτορούλ, για να αποκτήσει τον Τανάσε, που έκανε μια εκπληκτική σεζόν, το 2015-16, με 16 γκολ σε 35 αγώνες, ενώ φέτος μετράει 4 γκολ σε 21 συμμετοχές με τη φανέλα της Στεάουα.

Διαβάστε ακόμη...