Ο Μπανανά, ο Ισά και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του

Από paok24.com : Ο Καμερουνέζος με δηλώσεις του τα είδε όλα ρόδινα, όμως μάλλον υπάρχουν λόγοι
Πηγή: paok24.com
Ο Μπανανά, ο Ισά και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του

Λίγο πριν την τελευταία του αναμέτρηση με τη φανέλα του Πλατανιά, ο Μπανανά διαχώρισε τη θέση από την υπόλοιπη ομάδα των Χανίων.

Μπορεί δύο παίκτες του Πλατανιά και πρόεδρος της ομάδας να βγήκαν δημόσια και να μίλησαν για τα όργια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα στο "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό, σε χρονικό σημείο που η ομάδα της Κρήτης προηγούνταν στο σκορ, όμως κάτι τέτοιο δεν πτόησε τον Μπανανά.

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα Contra, η οποία έχει αναλάβει ρόλο υπεράσπισης των συμφερόντων του Ολυμπιακού, ο Καμερουνέζος ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίστηκε πως δεν συνέβη κάτι ασυνήθιστο στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Καραϊσκάκη.

Ας δούμε βέβαια το παρασκήνιο της υπόθεσης που είναι πάρα πολύ απλό. Ο Μπανανά ολοκληρώνει την συνεργασία του με τον Πλατανιά αφού δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει στις 30/6 και σύμφωνα με πληροφορίες από τα Χανιά έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ενδιαφέρον έχει το ποιος είναι ο ατζέντης του. Είναι ο Πιέρ Ισά, συνεργαζόμενος ατζέντης και συνεργάτης του αθλητικού διευθυντή της Πειραιώτικης ΠΑΕ Κριστιάν Καρεμπέ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gazzetta.gr ο κ. Ισά είχε σήμερα ραντεβού με τον Ευάγγελο Μαρινάκη για μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν για ευνόητους λόγους, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μπανανά, δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός που αναζητεί άλλωστε λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στον αγώνα του Ολυμπιακού στα Περιβόλια, ο Ισά, ο παίκτης και ο Καρεμπέ, είχαν κουβέντα αρκετής ώρας με άγνωστο αντικείμενο.

Έχει ενδιαφέρον πάντως να φανεί πρώτον η αντίδραση των υπολοίπων παικτών του Πλατανιά στην αυριανή προπόνηση και βέβαια, το τι θα πει ο Καμερουνέζος στον εισαγγελέα αν κληθεί, με τις ποινές για ψευδομαρτυρία να είναι μεγάλες.

Διαβάστε ακόμη...