«Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε όλοι μαζί για τον Παντελή»

Από metrosport.gr : Η οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη ευχαριστεί όλους όσοι συμπαραστάθηκαν σ' αυτήν με αφορμή τα 20α γενέθλια του άτυχου νεαρού ποδοσφαιριστή.
Πηγή: metrosport.gr
«Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε όλοι μαζί για τον Παντελή»

Σε λίγες μέρες ο Παντελής Κυριακίδης θα γιορτάσει τα 20α του γενέθλια. Εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα και η οικογένεια του με επιστολή που έστειλε στη «Μ» θέλησε να ευχαριστήσει αυτούς που είναι κοντά της όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα στέλνει μήνυμα πίστης και ελπίδας για την ανάρρωση του Παντελή.

Η επιστολή: «Ηταν 24 Μαϊου 2009. Το απόγευμα που άλλαξε τη ζωή μας για πάντα. Ο Παντελής βρέθηκε να δίνει μάχη μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Σήμερα μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια και με αφορμή τα 20ά του γενέθλια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρίσκεστε δίπλα μας και μας στηρίζετε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όπου περνά η οικογένεια μας. Μαζί και τον ανώνυμο κόσμο, φίλαθλο και μη, που ο καθένας ξεχωριστά και απλόχερα προσφέρει τη βοήθεια του.

Οσο και το CLUB PAOK Λαχαναγοράς που όλα αυτά τα χρόνια έχει ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά και μας έχει προστατεύσει και στηρίξει για οτιδήποτε προκύπτει στον Παντελή. Επίσης το ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Πατριαρχείο" που και φέτος όπως τόσα χρόνια θα μας τιμήσει για μια ακόμη φορά στο χορό του Συνδέσμου.

Οσο για την καρδιά και τη δύναμη του Συλλόγου και αυτή δεν είναι άλλη από τους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, από τα παιδιά που σε κάθε ευκαιρία ήταν και είναι εκεί για εμάς. Τους ευχαριστούμε όλους σε Ελλάδα και Γερμανία, έναν έναν ξεχωριστά.

Να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλους όσους δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για αυτό το παιδί που είναι βγαλμένο από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ιβάν Σαββίδη για αυτά που έχει προσφέρει. Με τη δική σας αγάπη και στήριξη, τη βοήθεια του Θεού, αλλά και το μεγάλο χαμόγελο του Παντελή, συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για την ανάρρωση του και ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Μετά τιμής, Οικογένεια Παντελή Κυριακίδη.

Διαβάστε ακόμη...