Δεύτερος στην Ευρώπη ο Κλάντον!

Από inpaok.com : Ο Κιθ Κλάντον διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του χωρίς καμία αμφιβολία. Μέσα από τις φοβερές του εμφανίσεις βοηθάει εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο του τον εαυτό του, καθώς ο Αμερικανός σέντερ πλέον με τα κατορθώματα του έχει γίνει γνωστός στο ευρύ μπασκετικό κοινό.
Πηγή: inpaok.com
Δεύτερος στην Ευρώπη ο Κλάντον!

Ο καλαθοσφαιριστής του Δικέφαλου έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ όσον αφορά τον τομέα των ριμπάουντ εφέτος. Ο Κλάντον έχει στην Ελλάδα 9,5 ριμπάουντ ως μέσο όρο σε 28 παιχνίδια και 10,7 σε 18 αντίστοιχα στο FIBA Champions League. Επομένως συνολικά ο Αμερικανός έχει 9,9 μ.ο σε 46 παιχνίδια.

Ο μόνος που τον ξεπερνάει είναι ο Ο.Ντ. Ανόσικε (πέρασε και από την ΑΕΚ), που αγωνίζεται σήμερα στην ιταλική Βαρέζε. Ο Ανόσικε μετράει 10,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε συνολικά 41 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League.

Γίνεται άμεσα αντιληπτό πόσο σημαντικό θα είναι για την ομάδα του Δικεφάλου αν ο Αμερικανός πειστεί και μείνει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, συνεχίζοντας βέβαια τις καταπληκτικές εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη...