Η επίθεση συνεχίζεται με «καυτό» υπόμνημα

Από paokrevolution.net : Οι νομικοί του ΠΑΟΚ πιέζουν με κάθε τρόπο για να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση των επεισοδίων του Ολυμπιακού. Μετά την παρέμβαση στην εκδίκαση, καταθέτουν και πληρέστατο υπόμνημα με νέα, «καυτά», στοιχεία.
Πηγή: paokrevolution.net
Η επίθεση συνεχίζεται με «καυτό» υπόμνημα

Εχουν ήδη καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποφύγει την λεπτομερή εξέταση των επεισοδίων στον ημιτελικό με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη. Η κατάθεση του β' παρατηρητή Περικλή Λασκαράκη για τον ξυλοδαρμό του από 10 και πλέον άτομα προκάλεσε αίσθηση και δημιούργησε έντονη ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την ποινή που τελικά θα επιβληθεί.

Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης ετοιμάζουν και νέο χτύπημα, συνεχίζοντας το... σκληρό ροκ στην παρέα των Καραπαπά-Θεοδωρίοση-Βρέντζου, που από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να τα ρίξουν όλα στην... κακή Αστυνομία. Αύριο θα καταθέσουν ένα πλήρες υπόμνημα, με νέα στοιχεία που θα «φωτίζουν' ακόμη περισσότερο τα αίσχη στο Καραϊσκάκη.

Σ' αυτό θα υπάρχουν:

-Οι παρατηρήσεις της πλευράς του ΠΑΟΚ πάνω στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα και τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης στην Πειθαρχική.

-Δημοσιεύματα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ γύρω από τα γεγονότα της επεισοδιακής Μεγάλης Πέμπτης στο Καραισκάκη.

-Καταθέσεις αστυνομικών από την έρευνα που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ, μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πειραιά, μέσα από τις οποίες προκύπτουν στοιχεία για την ταυτοποίηση 17-18 από τους δράστες των επεισοδίων στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Όλα αυτά θα αξιολογηθούν από την Πειθαρχική Επιτροπή που, πάντως, δεν έδειξε και την καλύτερη διάθεση να ψάξει σε κάθε λεπτομέρειά της την υπόθεση, αφού δεν κάλεσε κανέναν άλλο μάρτυρα για κατάθεση πέραν αυτών που είχαν δικαίωμα να ζητήσουν Ολυμπιακός (Βρέντζος) και ΠΑΟΚ (Λασκαράκης).

Ανησυχεί ο Μαρινάκης, έφερε τον προσωπικό δικηγόρο του

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Πειραιά κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα από την ώρα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κίνησε τις διαδικασίες για την παρέμβασή της στην εκδίκαση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Απόδειξη αποτελεί και το γεγονός ότι την υπεράσπιση των «ερυθρολεύκων» ανέλαβε, εκτός του Αργύρη Λίβα και ένας από τους γνωστότερους ποινικολόγους της Αθήνας, προσωπικός δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη (τον εκπροσωπεί σε δύσκολες υποθέσεις στις οποίες έχει εμπλακεί το όνομά του), ο Βασίλης Δημακόπουλος. Ήταν μάλιστα παρών στην εκδίκαση ενώπιον της πειθαρχικής (φωτό). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημακόπουλος έχει εκπροσωπήσει, μεταξύ άλλων, τον Μιχάλη Χριστοφοράκο στην υπόθεσης της Siemens, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο, καθώς και έναν ακόμη άλλοτε "τσάρο" της οικονομίας, τον Γιάννο Παπαντωνίου, στις δίκες του για ανακριβή «πόθεν έσχες».

Η Εισαγγελία Πειραιά και το οπτικοακουστικό υλικό

Έχουμε επισημάνει και τις προηγούμενες μέρες ότι το σημαντικότερο στοιχείο στην προσπάθεια εξυγίανσης της υπόθεσης είναι το οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα του Καραϊσκάκη. Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε ενημέρωση ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε κάνει αίτημα για να το ζητήσει. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι το υλικό θα ζητηθεί με εντολή της Εισαγγελίας Πειραιά στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι δύο:

-Θα δοθεί το υλικό (χθες αναπτύχθηκε φημολογία ότι οι κάμερες ήταν κλειστές, επομένως δεν έχει καταγραφεί τίποτα);

-Αν ναι, θα ζητηθεί για χρήση από την Πειθαρχική Επιτροπή;

Διαβάστε ακόμη...