Θέλουν ΜακΦάντεν και του χρόνου!

Από inpaok: Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο, αφού η μάχη των Play Offs καλά κρατεί, ωστόσο οι ιθύνοντες της ασπρόμαυρης ΚΑΕ είναι υποχρεωμένοι να σκέφτονται τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: inpaok.com
Θέλουν ΜακΦάντεν και του χρόνου!

Έτσι, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, έχουν ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες που θα ήθελαν να κρατήσουν και την επόμενη χρονιά, όπως οι Κιθ Κλάντον και Ζάνις Πέινερς.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όμως, επιθυμούν και την παραμονή του Θαντ ΜακΦάντεν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις…

Οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν νεότερα, μετά το τέλος των Play Offs, τα οποία θα κρίνουν τους εγχώριους στόχους του Δικεφάλου.

Ο 29χρονος γκαρντ βρίσκεται στην ομάδα από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, έχοντας βοηθήσει τα δέοντα, αντίθετα από τον … προκάτοχό του, τον Ντάριλ Μπράιαντ. Μετά από 14 παιχνίδια στην κανονική περίοδο της Basket League, o ΜακΦάντεν σημείωσε 10,14 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ στο πρώτο ματς των Play Offs με το Λαύριο ήταν ο πολυτιμότερος για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου με 18 πόντους.

Πολύ σημαντικό στοιχείο για τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή είναι το γεγονός, ότι έχει προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον άσο, εκτός από την θέση «2» στην οποία αγωνίζεται, ιδιαίτερα από τότε που το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αυχένα ο Νέναντ Μιλιένοβιτς έχει περιορίσει αισθητά τον χρόνο συμμετοχής του.

Όπως είναι φυσικό, ο ΜακΦάντεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα και την Θεσσαλονίκη και σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...