Ευθύνη των υπουργών να κάνουν το αυτονόητο: «Ανοίξτε τις κάμερες»

Από metrosport.gr : Απαίτηση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί το να πέσει άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη
Πηγή: metrosport.gr
Ευθύνη των υπουργών να κάνουν το αυτονόητο: «Ανοίξτε τις κάμερες»

Απαίτηση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί η άμεση ενεργοποίηση των αρμοδίων υπουργών για να πέσει άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχει έννομο συμφέρον (καθώς εφόσον τιμωρηθεί η Ολυμπιακός με αφαίρεση 6 βαθμών μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα), έστειλε χθες επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Και η ΠΑΕ ζητά το αυτονόητο: Να κάνουν οι αρμόδιοι υπουργοί το αυτονόητο, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει όλα τα γεγονότα και να επιληφθεί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, βάσει και των νέων στοιχείων. Είναι απαραίτητο, για να αποδοθεί δικαιοσύνη, να κάνουν οι αρμόδιοι υπουργοί το αυτονόητο: Ανοίξτε τις κάμερες.

Ακόμη η ΠΑΕ μετά από αναφορές πως η ΔΕΑΒ διενεργεί έρευνα για τα επεισόδια, έστειλε επιστολή και ζητά από να παραθέσει στην πειθαρχική επιτροπή όλα τα πορίσματα. Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το δίκαιο και δεν πρόκειται να σταματήσει.

Διαβάστε ακόμη...