Διαχείριση ο Ίβιτς, με φόντο τον Παναθηναϊκό

Aπό sentragoal.gr: Η αναμέτρηση της Κυριακής (23/4, 19:00) με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Περιβόλια, είναι, για τον ΠΑΟΚ, η τελευταία πριν από τη δεύτερη με τον Παναθηναϊκό,
Πηγή: sentragoal.gr
Διαχείριση ο Ίβιτς, με φόντο τον Παναθηναϊκό

με τον Βλάνταν Ιβιτς να έχει βάλει, όπως και προ δυο εβδομάδων, επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά δεδομένα προκειμένου να καταλήξει στο αρχικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης.

Η ανάγκη κατάκτησης της νίκης για τους «ασπρόμαυρους» δεν θα πρέπει να μπαίνει στη... μια πλευρά της ζυγαριάς, με το αποτέλεσμα της εκδίκασης της υπόθεσης του Ολυμπιακού στην άλλη, και αυτό είναι κάτι που έχει ειπωθεί εντός ομάδας από την πρώτη στιγμή, πόσω δε μάλλον τώρα, που δεν έχει προκύψει απόφαση πριν από την αναμέτρηση.

Ο Βλάνταν Ιβιτς βλέπει το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη στους απόντες, ενώ για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Χοσέ Κάνιας έμεινε εκτός προπόνησης. Ο Ισπανός μέσος είχε υποστεί διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι στο 100% εν όψει του αγώνα της Πέμπτης.

Υπό άλλες συνθήκες ο Κάνιας θα ακολουθούσε διαφορετικό πρόγραμμα για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει και τον αγώνα της Κυριακής, όμως, μετά από τις εσωτερικές συζητήσεις που έγιναν, αποφασίστηκε η αποθεραπεία του να κυλήσει με βάση τον δεύτερο ημιτελικό. Ο Κάνιας θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι, με τον Εργκους Κάτσε να αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ο δεύτερος παίκτης που απασχόλησε αρκετά τον προπονητή του ΠΑΟΚ, σε βαθμό που να μην έχει κατασταλάξει μέχρι χθες για τα πρόσωπα στην αμυντική γραμμή (την ώρα που στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση είχε βρει πρόσωπα και σχηματισμό), δεν είναι άλλος από τον Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ένα χτύπημα σε δάκτυλο του αριστερού του ποδιού και μόλις χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Η απουσία του Μαρίν Λέοβατς από το παιχνίδι της Κυριακής (εκτίει ποινή λόγω καρτών) ανοίγει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, η οποία έχει πολλάκις καλυφθεί φέτος από τον Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός είναι μια από τις δυο επιλογές του Βλάνταν Ιβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας, στο οποίο έχει βρεθεί και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Σέρβος τεχνικός έδωσε το βάρος στην τακτική δοκιμάζοντας σχήμα για το αυριανό παιχνίδι, με το 4-2-3-1 να φαίνεται πως έχει «κλειδώσει». Οι Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Ουάρντα, Τζάλμα και Αθανασιάδης έχουν προβάδισμα για τη μεσοαμυντική, μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή, ενώ στην άμυνα όλα είναι ανοικτά.

Διαβάστε ακόμη...