Για την δεύτερη νίκη και την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο στo Game 2 της σειράς (17:00, Novasports 2) και ψάχνει την δεύτερη νίκη του που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.
Πηγή: sdna.gr
Για την δεύτερη νίκη και την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Μπορεί να... αιφνιδιάστηκε αρχικά στην πρώτη αναμέτρηση με το Λαύριο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 82-65 της ομάδας του Χρήστου Σερέλη και έκανε το 1-0 στη σειρά των δύο ομάδων για την Α' φάση των πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17:00, Novasports 2) το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου αντιμετωπίζει το Λαύριο εκτός έδρας και θέλει να... τελειώσει την δουλειά και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Νέιθαν Σόμπει να συμμετέχει κανονικά στη προπόνηση της Παρασκευής (22/4), ενώ και ο Απόλλων Τσόχλας συμμετείχε σε ένα μέρος της. Οι δύο άσοι θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το 2-0.

Στην αντίπερα όχθη, ο Χρήστος Σερέλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με το Λαύριο να περιμένει με... ανυπομονησία τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του σε πλέι-οφ.

Διαβάστε ακόμη...