Να τον συνηθίσετε αυτόν τον ΠΑΟΚ!

Από paok24.gr: Από την αρχή η είδηση πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Ολυμπιακού φάνηκε να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
Πηγή: paok24.gr
Να τον συνηθίσετε αυτόν τον ΠΑΟΚ!
Σε μια πρώτη και πιο "ψυχρή" ανάγνωση, ανεξάρτητα από την απόφαση, ο ΠΑΟΚ κάνει σαφές με τον πιο ηχηρό τρόπο πως οι τακτικές που ακολουθούσαν χρόνια τώρα οι άνθρωποι του Πειραιά, ανήκουν στο παρελθόν. Πέρα από το έννομο συμφέρον που μπορεί να κρύβει η παρέμβαση του Δικεφάλου, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κινείται μεθοδικά και... μπαίνει στα πόδια τους, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προκειμένου να ξεχάσουν όλα όσα ήξεραν και "χειρουργικά" αποτύπωναν στο ποδόσφαιρο.

Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ΑΕΚ ούτε Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον την δύναμη και ορθώνει ανάστημα. Άλλωστε αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ, ο αγώνας κατά της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο, ίσως και να μην ξεκινούσε ποτέ.

Και η παρέμβαση αυτή του ΠΑΟΚ όπως ήταν λογικό προκάλεσε μια πρώτη... σύγχυση στις τάξεις του Ολυμπιακού. Αφού -λοιπόν- ξεπέρασαν το εμπόδιο της φθηνής δικαιολογίας περί... εκπρόθεσμης παρέμβασης (τι δουλειά είχε άλλωστε ο ΠΑΟΚ στη ζωή τους), ήρθαν αντιμέτωποι με τον άσσο που έκρυβαν -σε πρώτη φάση- οι νομικοί του Δικεφάλου στο μανίκι τους, τον βοηθό παρατηρητή, Περικλή Λασκαράκη.

Οι καταγγελίες του μάρτυρα Λασκαράκη "καίνε" τον Ολυμπιακό καθώς όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, άνθρωποι των Πειραιωτών του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, ενώ υπήρξε και λεκτική βία.

Σύμφωνα με τον Λασκαράκη, "παρόντες ήταν ο παρατηρητής και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και ο παρατηρητής των τηλεοπτικών". Ήδη ο τελευταίος επιβεβαίωσε στο ακέραιο τον Λασκαράκη, παρά τα περίεργα τηλεφωνήματα που δέχονται από την προηγούμενη Πέμπτη και οι δυο...

Με την υπερασπιστική γραμμή του Βρέντζου και του Ολυμπιακού κανείς δεν ασχολήθηκε, άλλωστε, ο Λασκαράκης ήταν... one man show. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ο πανικός στο μοίρασμα των non papers μετά το τέλος της εκδίκασης; Μέχρι και για ψευδομαρτυρία Λασκαράκη κάνουν σκέψεις στον Ολυμπιακό. Με ελλειπή μεν επιχειρήματα, ο λόγος τους απέναντι σε αυτόν του Λασκαράκη. Δεκτό.

Ο ΠΑΟΚ ρισκάρει να εκτεθεί στο πανελλήνιο καθώς θεωρητικά δεν μπορεί να έχει ακριβή εικόνα του τι έγινε το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, ηγείται της "φουρτούνας" προκειμένου να εκτελεστεί με απόλυτη διαφάνεια η υπόθεση της εκδίκασης του Ολυμπιακού και ζητάει το εξής απλό: να ανοίξουν οι κάμερες.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην θέση του κατηγορούμενου, βάλλεται από παντού, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών και ενδεχόμενη απώλεια ενός πρωταθλήματος με φόντο την επίθεση σε αξιωματούχο του αγώνα της ομάδας του και δεν συνηγορεί στην αίτηση του ΠΑΟΚ, να μιλήσουν οι κάμερες; Tι φοβάται και ποιον; Αλλά ας περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα, Τρίτη...

Και στον απόηχο των εξωαγωνιστικών εξελίξεων, υπάρχει και ένα παιχνίδι στα Χανιά. Ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο αλλά πλέον είναι το πιο... must win της σεζόν. Μέχρι το επόμενο, με τον Παναθηναϊκό. Γι΄αυτό το νου μας...

Διαβάστε ακόμη...