Ρωτούσαν για τη δίκη οι παίκτες

Απο inpaok.com : Μεγαλύτερη αγωνία απ΄ όλους για την έκβαση της δίκης που μπορεί να επιφέρει αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό έχουν φυσικά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ρωτούσαν για τη δίκη οι παίκτες

Οι παίκτες του Δικεφάλου και ειδικά οι ξένοι, ρωτούσαν τους συμπαίκτες τους και τους ιθύνοντες του συλλόγου για τις εξελίξεις και στις προπονήσεις επίσης ήταν μοναδικό θέμα συζήτησης.

Άλλωστε οι ίδιοι, νιώθουν αδικημένοι από τον βαθμολογικό πίνακα και θεωρούν ότι τους έχουν κλέψει τον ιδρώτα τους καθώς ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μείον 3 βαθμούς αλλά και γνώρισαν διαιτητικές σφαγές, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε εκτός από το ματς στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ και σε πολλές άλλες αναμετρήσεις, όπως για παράδειγμα απέναντι στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο.

Λίγα 24ώρα λοιπόν, πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Κρήτη, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι ο αγώνας με τον Πλατανιά έχει πάρει άλλη μορφή, αφού αν τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ, θα πρόκειται για το πρώτο βήμα τίτλου. Βέβαια αυτό θα το γνωρίζουν όλοι, μετά την εξέλιξη του αγώνα αλλά σίγουρα οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς έχουν κατανοήσει την σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...