Θέμα ψευδομαρτυρίας για Λασκαράκη επικαλείται ο Ολυμπιακός!

Απο gazzetta.gr : Επί της διαδικασίας και σύμφωνα με τις εκθέσεις των παρατηρητών αλλά και της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι ισχυρισμοί του Λασκαράκη για ξυλοδαρμό του στο γήπεδο Καραϊσκάκη δεν υπάρχουν πουθενά καταγεγραμμένοι.
Πηγή: gazzetta.gr
Θέμα ψευδομαρτυρίας για Λασκαράκη επικαλείται ο Ολυμπιακός!

Μάλιστα, όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό, ούτε στην έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ δεν υφίσταται τέτοια αναφορά. Αυτό που προέκυπτε να υφίσταται ως καταγραφή είναι η λεκτική επίθεση από άτομα τα οποία δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει ο ίδιος και από αριθμό ανθρώπων που δεν προσδιόρισε επαρκώς. Εξάλλου εκεί στάθηκε και η υπερασπιστική γραμμή των «ερυθρόλευκων». Ότι δεν κατονομάστηκε ούτε ένα άτομο.

Επί τούτου ο Λίβας ως νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε πως «από πλευράς Λασκαράκη έχουν ειπωθεί τρομερά πράγματα και απίστευτα ψέματα». Με αυτά και με αυτά ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ να θέσει ακόμα και θέμα ψευδομαρτυρίας για να ελεχθούν μέσω προβλεπόμενης διαδικασίας τα όσα υποστήριξε ο εν λόγω β' παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...