Σημείο «κλειδί» ο Λασκαράκης

Από paokrevolution.net : Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε την παρουσία ως μάρτυρα στην σημερινή εκδίκαση του δεύτερου παρατηρητή του συγκεκριμένου αγώνα Περικλή Λασκαράκη που είναι και ο πρόεδρος του ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Πηγή: paokrevolution.net
Σημείο «κλειδί» ο Λασκαράκης

Η κατάθεση του θεωρείται κρίσιμη καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι δέχθηκε επίθεση στα αποδυτήρια με τον Αχιλλέα Μπέο μάλιστα δημοσίως να υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε. Ο ίδιος ο Λασκαράκης μιλώντας πρόσφατα στο Metropolis επικαλέστηκε την απαγόρευση δηλώσεων και θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Αν όμως σήμερα εμφανιστεί και καταθέσει πώς χτυπήθηκε στα αποδυτήρια, τότε σύμφωνα με το άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα στοιχειοθετείται η τιμωρία που προβλέπει αφαίρεση έξι βαθμών από τους γηπεδούχους. Γι' αυτό και η παρουσία του Λασκαράκη στην εκδίκαση και πολύ περισσότερο το τί θα καταθέσει είναι το σημείο-κλειδί για την υπόθεση και πολύ περισσότερο για την ποινή που θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό.

Αυτή είναι η Επιτροπή

Σήμερα στις 14:00 θα εκδικαστεί η υπόθεση και Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο Αλκιβιάδης Φερεσίδης με μέλη τους Χατζίκο Ευάγγελο, Τσουβαλά Σωτήρη και Κυριακίδη Θάλεια. Σύμφωνα με το πινάκιο που βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Επιτροπής, θα εκδικαστούν τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου, η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας αλλά και η πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί τω

Διαβάστε ακόμη...