«Κι άλλος αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων στο Καραϊσκάκη»

Από thessports.gr : Ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι υπάρχει κι άλλος αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων στο Καραϊσκάκη και πιο συγκεκριμένα ο Μίλτος Καλόγηρος (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου), που βρέθηκε στο γήπεδο ως παρατηρητής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Πηγή: thessports.gr
«Κι άλλος αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων στο Καραϊσκάκη»

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για το τι θα πει ο κ. Λασκαράκης: «Εγώ δεν ξέρω τι θα πει και τι όχι ο Λασκαράκης, Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι ένας επιστήμονας, έχει κύρος στην πόλη του Βόλου και είναι υποχρεωμένος να πει την αλήθεια. Εάν δεν πει την αλήθεια γιατί να κατέβει;»

Για την εις βάρος του επίθεση: «Έφαγε κλωτσιές. Και κλωτσιές να μην έτρωγε δεν αλλάζει ο ΚΑΠ. Προσπάθησαν με τον τρόπο αυτό να τον παροπλίσουν για να μην κάνει σωστά τη δουλειά του. Την αλήθεια θα πει όποια και αν είναι αυτή. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πρέπει να το πει αυτό μετά, γιατί τώρα τελευταία υπήρχαν και κάποια περίεργα τηλεφωνήματα. Τελείωσε το νταηλίκι και η εποχή που έκαναν ότι ήθελαν. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ακεραιότητα και ήθος και δεν υπολογίζουν τις απειλές».

Για τον δεύτερο αυτόπτη μάρτυρα: «Υπάρχει κι άλλος αυτόπτης μάρτυς. Ο παρατηρητής τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ο κ. Καλόγηρος. Είδε κι αυτός πράγματα και θαύματα. Λέγαμε τόσα χρόνια ότι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται βοήθεια γιατί είχε την καλύτερη ομάδα. Αντί να το πάρει με 20 βαθμούς διαφορά, ας το πάρει με 15. Όταν δεν έχεις την καλύτερη ομάδα, γιατί να διεκδικήσεις κάτι; Υπάρχει νόμος; Υπάρχει κράτος;»

Για το τι είδε ο Καλόγηρος: «Προφανώς αυτά που αναφέρονται. Τα καροτσάκια, τα βρισίματα, τα σπρωξίματα. Κι όλα αυτά, γιατί ένας άνθρωπος βρέθηκε και είπε "ανοίξτε την πόρτα". Αυτό ζήτησε από την αστυνομία. Γι' αυτό υπάρχει ο παρατηρητής. Το τι θα κάνει η επιτροπή θα το δούμε το μεσημέρι».

Για το αν έχει εμπιστοσύνη στην Πειθαρχική Επιτροπή: «Πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να γράψουν ιστορία. Πώς αλλιώς θα δώσουν το καλό παράδειγμα; Ξέρετε τι μου είπε ο Καλόγηρος όταν συναντηθήκαμε; "Όταν με όρισαν, αισθάνθηκα δέος που θα πάω στο Καραϊσκάκη, στην έδρα μιας ιστορικής ομάδας που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σιχάθηκα το ποδόσφαιρο, θα κάνω αίτημα να μην ξαναπάω"».

Για τους λόγους που δεν δίνεται στη δημοσιότητα το υλικό των καμερών: «Αν ήταν στο σπίτι σου η κάμερα δεν θα τη διόρθωνες; Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει το πανηγύρι αυτό. Εγώ πήγα φυλακή και μου πήραν την περιουσία χωρίς στοιχεία. Εδώ και 4-5 χρόνια πέντε ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής δήλωσαν πως στήθηκε ένα ματς και δεν γίνεται τίποτα. Δεν ντρέπονται λίγο; Πώς θα φτιάξει το ποδόσφαιρο έτσι; Τους το χαρίζω».

Για την επίθεση που δέχεται σήμερα από «ερυθρόλευκη» εφημερίδα: «Όταν έρχομαι σε κόντρα με κάποιον είναι σε προσωπικό επίπεδο. Εμένα με αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι νοοτροπίες παραγόντων. Αυτοί χρησιμοποιούν τα οπαδικά έντυπα για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον μου. Όπως έχω επισκεφθεί και τον Βαρδινογιάννη, και τον Σαββίδη, πήγα και στον Μελισσανίδη. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο αυτό. Έχω κάποιες γνωριμίες τις οποίες χρησιμοποιώ για να βοηθήσω την πόλη μου σε επίπεδο χορηγιών ή επενδύσεων. Δεν θα δώσω λογαριασμό με ποιον θα πιω καφέ».

Διαβάστε ακόμη...