Να λάμψει η αλήθεια!

Από paokrevolution.net: Μια μέρα που μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η σημερινή και ο ΠΑΟΚ έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό.
Πηγή: paokrevolution.net
Να λάμψει η αλήθεια!

Η νομική του «νίκη» με την αναβολή της απολογίας του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και η μεταφορά της για σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, δημιουργεί μια χρυσή ευκαιρία να φανεί ότι κάτι αλλάζει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Δικέφαλος πέτυχε να είναι «παρών» στην εκδίκαση και να «φωνάξει» με πολύ έντονο τρόπο πόσο σημαντικό είναι να κληθούν όλοι όσοι έζησαν τα αίσχη στο Γ. Καραϊσκάκης τη Μεγάλη Πέμπτη και παράλληλα να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, πιέζοντας με αυτό τον τρόπο προς μια και μόνο κατεύθυνση: να λάμψει η αλήθεια!

Η Πειθαρχική Επιτροπή είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να καλέσει τον β' παρατηρητή, Περικλή Λασκαράκη, πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση και το ίδιο ισχύει και για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, που είναι αυτός που θα αποφασίσει να γίνει χρήση ως αποδεικτικού στοιχείου, του οπτικοακουστικού υλικού που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Θα είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αν δε συμβεί αυτό, καθώς ο ΠΑΟΚ από χθες είναι και διάδικος της υπόθεσης και έχει το δικαίωμα, όπως και έπραξε, να θέσει τα παραπάνω αιτήματα. Γι' αυτό άλλωστε και στην αντίδραση του μετά την αναβολή υπογράμμιζε ένα πράγμα: «Είναι αυτονόητο να κληθούν ΟΛΟΙ οι μάρτυρες και να εξεταστούν ΟΛΑ τα στοιχεία».

Διαβάστε ακόμη...