«Πόρτα» από τον Λέο Μάτος σε ομάδες του εξωτερικού!

Από metrosport,gr: Σύλλογοι από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το αγγλικό, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον Βραζιλιάνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Πηγή: metrosport.gr
«Πόρτα» από τον Λέο Μάτος σε ομάδες του εξωτερικού!

Ο Λέο Μάτος είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στον ΠΑΟκ και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Ο Βραζιλιάνος είναι μακράν ο κορυφαίος μπακ του Πρωταθλήματος και παίκτης που η ποιότητά του ξεφεύγει από τα συνήθη στάνταρ των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη χώρα μας.

Εξακολουθεί, μάλιστα, να είναι άκρως ελκυστικός και για συλλόγους τους εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι από αυτούς και-μάλιστα-από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το αγγλικό, προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν το τελευταίο χρονικό διάστημα για να τον δελεάσουν να σκεφτεί την προοπτική της μεταγραφής του.

Ο Βραζιλιάνος, όμως, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με όσα ζει στον ΠΑΟΚ και το μυαλό του είναι αφοσιωμένο στην ελληνική ομάδα. «Ευχαριστώ, δεν... θα πάρω, είμαι καλά στον ΠΑΟΚ» ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, έχει "δεμένο" τον 31χρονο μπακ, καθώς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι λεχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η άκρως θετική διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, καθώς, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, αν ένας παίκτης εμφανίσει τάσεις φυγής, δύσκολα συνεχίζεται το ίδιο πετυχημένα η συνεργασία με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Διαβάστε ακόμη...