Οκτώ κινήσεις για τη νομιμότητα

Από paok24.com : Όλες οι ενέργειες του ΠΑΟΚ με στόχο να μην αποκρυφτούν στοιχεία της υπόθεσης των επεισοδίων
Πηγή: paok24.com
Οκτώ κινήσεις για τη νομιμότητα

Όσα έγιναν μέχρι τώρα από τον ΠΑΟΚ για ένα ματς που αγωνίστηκαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Ο αγώνας ήταν μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ, αλλά... όσα έγιναν στη διάρκειά του, απασχόλησαν όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία. Εδώ και μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί και ενεργεί γι' αυτή την υπόθεση με στόχο να αποδοθεί δικαιοσύνη κάτω από τις πιο ξεκάθαρες συνθήκες.

Ας θυμίσουμε τι έχει κάνει αυτές τις τελευταίες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την υπόθεση των επεισοδίων στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

1) Από τις πρώτες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι στον ΠΑΟΚ παρακολουθούσαν όλες τις εξελίξεις, συνέλεγαν στοιχεία και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να παρέμβουν.

2) Όταν πλέον ξεκαθάρισαν οι πρώτες δικαστικές κινήσεις και έγιναν γνωστές οι διώξεις και οι κλήσεις σε απολογία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να παρέμβει με νομική παράσταση στην υπόθεση και στην εκδίκαση από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

3) Ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι στόχος του σε αυτή τη διαδικασία είναι να μην αποκρυφτεί οποιοδήποτε στοιχείο που θα ήταν χρήσιμο στους δικαστές και αυτό το έκανε αφού διαπίστωσε ότι ξεκίνησε η προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων.

4) Στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε επίσημα από την πειθαρχική της ΕΠΟ να κληθούν για να καταθέσουν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ομάδας δηλαδή που αγωνίζονταν σε αυτή την αναμέτρηση.

5) Μέσα στα ίδια πλαίσια ο ΠΑΟΚ ζήτησε παρέμβαση του υφυπουργού ώστε να παραδοθεί το υλικό από τι κάμερες του Καραϊσκάκη που έχουν καταγράψει όλα όσα συνέβησαν.

6) Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί κατά του πρώτου παρατηρητή Βαλσάμη, ο οποίος ήδη κλήθηκε σε απολογία μια και υπάρχουν ενδείξεις για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων.

7) Για τον ίδιο λόγο ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την πειθαρχική επιτροπή να καλέσει ως βασικό μάρτυρα τον β΄ παρατηρητή Λασκαράκη, που φέρεται να δέχθηκε και την επίθεση στο γήπεδο.

8) Ως απάντηση στο καθαρά τυπικό θέμα που επικαλέστηκε ο Ολυμπιακός για το εκπρόθεσμο αίτημα παρέμβασης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε αναβολή της σημερινής εκδίκασης, έτσι ώστε αύριο να μην μπορεί κανείς να εφεύρει τυπικά κωλύματα.

Αυτά έχουν γίνει μέχρι στιγμής και έπεται συνέχεια για μία υπόθεση που φαίνεται κάθε μέρα και περισσότερο, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να αναδείξει στοιχεία, θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί με τον ακριβώς αντίθετο στόχο...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...