Συνάντηση με την ΠΔΕ/ΕΠΟ ζητεί ο Γραμμένος

Από sdna: Επιστολή στην ΠΔΕ/ΕΠΟ έστειλε την Τετάρτη 20/4 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και επικεφαλής της Επιτροπής των Ενώσεων, Βαγγέλης Γραμμένος.
Πηγή: sdna.gr
Συνάντηση με την ΠΔΕ/ΕΠΟ ζητεί ο Γραμμένος

Με την επιστολή ζητεί από τη διοίκηση της ομοσπονδίας να καθορίσει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για κίνηση από την πλευρά του Γραμμένου με στόχο να δρομολογηθούν εξελίξεις ώστε εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου να ολοκληρωθεί η σύνταξη και η ψήφιση του καταστατικού και να επέλθει συμφωνία με τον Γ. Βασιλειάδη ώστε η ΠΔΕ να ολοκληρώσει το έργο της και να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές.

Ήδη ο χρόνος κυλά αντίστροφα και αν άμεσα δεν υπάρξει κάποια κίνηση από την πλευρά της FIFA και της UEFA ώστε να τρέξουν τα θέματα που εκκρεμούν τότε είναι πολύ πιθανό το έργο της επιτροπής να μην έχει τελειώσει στις 31/5. Ήδη η Επιτροπή των Ενώσεων έχει στείλει σχέδιο του νέου καταστατικού στην ΠΔΕ/ΕΠΟ, η οποία περιμένει τη FIFA…

 

Διαβάστε ακόμη...