Κάτι αλλάζει στον ΕΣΑΚΕ;

Από sdna.gr: Το διοικητικό συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε και κατά την διάρκειά του οι ομάδες έδειξαν θετική διάθεση για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Πηγή: sdna.gr
Κάτι αλλάζει στον ΕΣΑΚΕ;

Η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με τη Nova ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και φυσικά το ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τον Σύνδεσμο και φυσικά και τις ομάδες. Το ζήτημα αυτό μάλιστα συζητήθηκε την Πέμπτη (20/4) και όλες οι ομάδες, ακόμα κι αυτές που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, είχαν θετική διάθεση, ώστε να υπάρξει κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων και πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Το πρώτο βήμα πάντως έγινε...

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Σύνδεσμο, άπαντες γύρω από την Α1 ήρθαν σε συμφωνία για να αναβαθμιστεί το προϊόν, δηλαδή το πρωτάθλημα, ενώ το επόμενο διάστημα θα εξειδικευτούν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν προς σε αυτή την κατεύθυνση. 

Επίσης, δόθηκε η έγκριση του συμβουλίου για την σύναψη συμφωνίας διετής διάρκειας με την εταιρεία «Watt+Volt»,  η οποία παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στους πελάτες της. Η εταιρεία «Watt+Volt» αναμένεται να συμμετάσχει στο χορηγικό πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ και φυσικά αυτή η κίνηση έχει την σημασία της, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας και κατ' επέκταση και ο αθλητισμός. 

Τέλος, κατά την διάρκεια του συμβουλίου ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει το πόστο του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων του ΕΣΑΚΕ, ενημέρωσε το συμβούλιο για όσα έγιναν στην συνέλευση της ULEB, στην οποία έδωσε το «παρών».

Διαβάστε ακόμη...