Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον παρατηρητή και τις κάμερες

Από contra.gr: Τι κέρδισε ο "Δικέφαλος του Βορρά" από την αναβολή, τι σχολιάζει ο Ολυμπιακός και τι περιμένουμε την Παρασκευή.
Πηγή: contra.gr
Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον παρατηρητή και τις κάμερες

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της εκδίκασης της απολογίας του Ολυμπιακού για το μεσημέρι της Παρασκευής 21/4 και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση από την τριμελή πειθαρχική επιτροπή και αυτό που πέτυχε ήταν το αίτημα του για πρόσθετη παρέμβαση να μην απορριφθεί πρόωρα!

Από την ώρα της αποστολής του αιτήματος στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Τετάρτης 19/4, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχαν συμπληρωθεί οι 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός γι' αυτό και όταν ο Ολυμπιακός ζήτησε να απορριφθεί, αμέσως ο «δικέφαλος» ζήτησε αναβολή.

Ο ΠΑΟΚ αφενός λοιπόν, ζήτησε την αναβολή για να μην απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση και να μπορεί να παρέμβει κατά την διάρκεια της απολογίας και αφετέρου ώστε μέχρι αύριο να κληθεί να καταθέσει ο β΄ παρατηρητής της ΕΠΟ στο συγκεκριμένο παιχνίδι Περικλής Λασκαράκης. Σχετικό αίτημα έγινε μάλιστα, αλλά το προεδρείο της Επιτροπής δεν απάντησε σχετικά.

Ενδεχόμενη κατάθεση του Π. Λασκαράκη είναι άκρως σημαντική καθώς φέρεται να έχει πει στον Αχιλλέα Μπέο ότι δέχθηκε επίθεση και όχι απλώς φραστική επίθεση και απώθηση. Καταγγελίες που αν γίνουν και στην πειθαρχική επιτροπή θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό καθώς ουσιαστικά θα «δένει» το άρθρο «29» που προβλέπει μεταξύ άλλων αφαίρεση έξι βαθμών.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας μάλιστα, εφόσον δεν κληθεί ο β' παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης από την πειθαρχική επιτροπή, φέρεται διατεθειμένη να ζητήσει απευθείας η ίδια την κλήση του και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει νέα αναβολή την Παρασκευή.

Από τον ΠΑΟΚ εξάλλου, ζήτησαν από την εισαγγελία Πειραιά και περιμένουν να «ανοίξουν» οι κάμερες από τα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό σχολίαζαν ότι ο ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από το αν δόθηκε αναβολή, εξακολουθεί να είναι εκπρόθεσμός και ότι αυτό που έγινε στην πειθαρχική επιτροπή είναι παράτυπο.

Η συνέχεια λοιπόν, αναμένεται να δοθεί το μεσημέρι της Παρασκευής όπου όλα είναι ανοιχτά: να απολογηθεί ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (σε αυτή την περίπτωση πολύ δύσκολα θα παρθεί απόφαση αυθημερόν) μέχρι και να προκύψει νέα αναβολή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...