Αν τον πάρει, θα τον πάρει στα χαρτιά τον τίτλο ο ΟΣΦΠ!

Από sdna.gr: Ειλικρινά αν ήμουν Ολυμπιακός, θα έσκαγα από το κακό μου.
Πηγή: sdna.gr
Αν τον πάρει, θα τον πάρει στα χαρτιά τον τίτλο ο ΟΣΦΠ!

Δεν αναφέρομαι στους υγιείς φιλάθλους του Ολυμπιακού που ξέρουν τι συμβαίνει και έχουν γυρίσει την πλάτη σε όσους καταστρέφουν την ομάδα του και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στους άλλους αναφέρομαι. Σ΄ αυτούς που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι τους «ταΐζουν» προϊόντα... μαϊμού!

Θα έσκαγα, αντιλαμβανόμενος ότι αν τελικά η ομάδα μου κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτό θα είναι στα χαρτιά. Ναι, στα χαρτιά θα τον κατακτήσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, αν τελικά τον κατακτήσει. Εκμεταλλευόμενος δικαστικές αποφάσεις, όπως η αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ και η ενδεχόμενη απαλλαγή του από τις βαρύτατες κατηγορίες για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με την ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες.

Θα μου πείτε και με την υπόθεση Βάλνερ έτσι το κατέκτησαν, οπότε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Ίσως και να έχετε δίκιο. Ίσως έχουν εθιστεί στην εικονική πραγματικότητα που δημιούργησε η ΠΑΕ για να πανηγυρίζει ο κόσμος τίτλους που δεν δικαιούται η ομάδα του. Όπως για παράδειγμα την κατάκτηση του Κυπέλλου στο τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Επαναλαμβάνω όμως ότι, αυτό δεν ισχύει για όλους. Οι συνειδητοποιημένοι απέχουν. Δεν έχουν κέφι ούτε για τίτλους, ούτε για φιέστες ούτε για γιορτές και πανηγύρια.

Διαπιστώνουν ότι όπου η ομάδα τους δεν έχει την εύνοια των διαιτητών, δεν μπορεί να κερδίσει. Αυτό έγινε φέτος στην Τούμπα, στην Λεωφόρο, στο ΟΑΚΑ και σε άλλα παιχνίδια. Θυμούνται ότι η βαθμολογική διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δημιουργήθηκε απο νίκες που σήκωσαν... σκόνη. Θυμούνται πως κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, τον Ατρόμητο Αθηνών και όχι μόνο.

Οι υποψιασμένοι διαπιστώνουν ότι μια ολόκληρη χώρα έχει στραφεί εναντίον της ομάδας τους, αηδιασμένη από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να κατακτά τίτλους και να καρπώνεται επί σειρά ετών χρήματα από το Champions League που δεν τις ανήκουν.

Αντιλαμβάνονται ότι αν η δικαιοσύνη λειτουργήσει και εφαρμόσει τους κανονισμούς ο Ολυμπιακός θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Διαπιστώνουν ότι η εποχή οι εποχές που οι δικαστικές αρχές θα αδιαφορούσαν ή λάμβαναν αποφάσεις – σκάνδαλα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να χειροκροτήσουν πρωτάθλημα που θα κατακτήσει (αν το κατακτήσει) η ομάδα τους στα χαρτιά.

Οι υπόλοιποι περιμένουν με το στόμα... ανοιχτό να τους ταίσουν, ο Κυρ Σάββας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και ορισμένοι άλλοι, σανό κακής ποιότητας περί «πολέμου» της κυβέρνησης σε βάρος του Ολυμπιακού. Μάλλον δεν ξέρουν ότι τα πρόβατα φοβούνται τον λύκο αλλά ο τσομπάνης ΤΟΥΣ με την συνοδεία των τσομπανόσκυλων, τα πάνε για σφαγή!

Υ. Γ. Εκεί στην ΚΕΔ μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Το πρωτάθλημα πήρε φωτιά και φρόντισαν με τον ορισμό διαιτητών και βοηθών στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στην Κρήτη, να ρίξουν λάδι για να την φουντώσουν. Πώς να εξηγήσεις κανείς το γεγονός ότι όρισαν βοηθό από τον Πειραιά (!!!) και συγκεκριμένα τον Φουκάκη, και διαιτητή τον Βάτσιο που ήταν ο μόνος που δεν είχε... δει το πέναλτι εις βάρος του Δικεφάλου στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ο Βάτσιος δεν έπαιξε ξανά τον ΠΑΟΚ μετά από εκείνο το παιχνίδι και αίφνης Τριτσώνης και Κουκουλάκης τον στέλνουν στα Χανιά. Πρόκειται για σύμπτωση, για λάθος εκτίμηση ή για γκάφα; Εύχομαι κι ελπίζω να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε το βράδυ της Κυριακής με τους δυο κυρίους. Δεν θα είναι καλό ούτε γι αυτούς, ούτε για την ΚΕΔ!

Υ. Γ. 2 Μια ερώτηση – επισήμανση. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πάρει την πρωτοβουλία (πριν τις κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και να ζητήσει παράσταση στην υπόθεση στο πλαίσιο της εξυγίανσης;

Υ. Γ. 3 Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλλονιάς, Θεμιστοκλής Βαλσάμης, που ήταν παρατηρητής του ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, είδε τα μαρτύρια στα οποία υπέβαλαν οι κάφροι του Πειραιά τον βοηθό και συνεργάτη του (Λασκαράκη) στον ημιτελικό; Με δεδομένο ότι τα είδε όλα όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, οφείλει να πάρει θέση καταθέτοντας την αλήθεια. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ορίστηκε ως παρατηρητής από την ΕΠΟ. Για να καταγράψει όσα συνέβησαν. Αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, έχουν ευθύνη και όσοι τον όρισαν παρατηρητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υ. Γ. 4 Θερμά... συγχαρητήρια στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς του πανό που αναφερόταν στον Ζουράρι το βράδυ της Τετάρτης! Το αντεθνικό περιεχόμενο δεν αποτελεί απλά λόγο για παρέμβαση εισαγγελέα αλλά για την επιβολή τόσο σκληρών ποινών που δεν θα επιτρέψουν ποτέ σε κανέναν στο μέλλον, ούτε να διανοηθεί να κάνει κάτι ανάλογο. Αλήθεια οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, δεν αισθάνθηκαν θιγμένοι; Είναι φυσιολογικό να χαρακτηρίζονται «Βούλγαροι» οι Βορειολλαδίτες; Ανέχονται να στραπατσάρεται το προφίλ τους από εντολές που δίνονται σε κάφρους οπαδούς από «στελέχη» χαμηλού επιπέδου της ΠΑΕ;

Διαβάστε ακόμη...