«Έγιναν πρωτοφανή πράγματα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Από metrosport.gr : Ο παίκτης του Πλατανιά μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
«Έγιναν πρωτοφανή πράγματα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Πρωτοφανή γεγονότα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά σύμφωνα με τα όσα είπε ο Χρήστος Καρυπίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο παίκτης του Πλατανιά υποστήριξε ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» έγιναν πράγματα που δεν έχει ξανασυναντήσει στη ζωή του και ευχήθηκε να τιμωρούνται οι ομάδες που ενεργούν με αυτό τον τρόπο.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί πιθανά λάθη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να μας τιμωρήσει».

Για το στόχο της ομάδας: «Γενικά για εμάς ήταν μια πολύ καλή χρονιά γιατί μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές προσπαθούσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Δεν τα καταφέραμε αλλά θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί δε θέλαμε να χαλάσουμε την εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Κάποια στραβά αποτελέσματα τον κράτησαν πίσω. Έπαιξε ένα μεγάλο διάστημα καλό ποδόσφαιρο, έκανε πολλές τελικές, νομίζω ότι είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές, και εάν δεν είχε στραβά αποτελέσματα θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες. Όλοι είχαν σκαμπανεβάσματα και από τις μεγάλες ο ΠΑΟΚ έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο και εάν δεν είχε δύο τρία στραβά αποτελέσματα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Για το μέλλον του: «Τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιο μου. Κάποια στιγμή θα συζητήσουμε την ανανέωση. Θα ήθελα να παραμείνω. Είμαι ευχαριστημένος. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι θα γίνει».

Για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν πήραν έκταση όλα αυτά που έγιναν. Πολλοί συνάδελφοί σας το περάσανε στα ψηλά. Εύχομαι να τιμωρούνται αυτά που γίνονται. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Εύχομαι οι ομάδες να τιμωρούνται. Γίνανε πράγματα πρωτοφανή πράγματα για μένα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Έγιναν στα αποδυτήρια όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-1 υπέρ μας. Δεν πήρε διαστάσεις γιατί ήταν ο Πλατανιάς. Δεν έχει γίνει τίποτα, έχει περάσει στα ψιλά. Αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσουν να γίνονται αυτά και να υπάρξουν τιμωρίες ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».

Διαβάστε ακόμη...