«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr : Ο παίκτης του Πλατανιά μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με τον ΠΑΟΚ»

Θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ ο Πλατανιάς σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο παίκτης του Πλατανιά υποστήριξε ότι ναι μεν η ομάδα του δεν κυνηγάει κάποιο στόχο αλλά θα εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στο Δικέφαλο και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Επιπλέον, τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα τεκταινόμενα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αφού βρισκόταν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά: «Ο ΠΑΟΚ θα έρθει για τη νίκη. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ναι μεν δεν κυνηγάμε κάποιο στόχο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν θα κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σωστά και θα είμαστε ανταγωνιστικοί την Κυριακή. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως μας αξίζει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη ομάδα. Έχει κάνει καλό πρωτάθλημα και στο δεύτερο μισό έχει πάρει σημαντικούς πόντους. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν ξεκινούσε έτσι. Πρέπει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και μετά να δει τι θα καταφέρει. Όλη η ομάδα είναι καλή και έγιναν σημαντικές προσθήκες τον Ιανουάριο. Έχει μια δυνατή δεξιά πλευρά και εκεί ποντάρει. Εμείς κοιτάμε τη δική ομάδα. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι».

Για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Εγώ δεν μπήκα μέσα άκουσα ότι έγιναν κάποια πράγματα. Στη φυσούνα έγιναν όταν μπαίναμε αλλά εγώ ήμουν στο γήπεδο και δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει».

Διαβάστε ακόμη...