Αποκάλυψη ο Άσκα!

Από inpaok.com : Ο Άιβαν Άσκα δεν έχει συμπληρώσει καλά, καλά ούτε έναν μήνα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμα και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον Δικέφαλο στο στήθος.
Πηγή: inpaok.com
Αποκάλυψη ο Άσκα!

Πιο συγκεκριμένα ο σέντερ- φόργουορντ από τις Παρθένες Νήσους πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League.

Μάλιστα το ντεμπούτο του το έκανε όντας ανέτοιμος και χωρίς να έχει προσαρμοστεί με τους συμπαίκτες του, κάτι που δεν τον επηρέασε καθόλου.

Στο παρθενικό του αγώνα απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, αγωνίστηκε για 10 λεπτά και πέτυχε 9 πόντους, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ. Ήταν αυτός που έδωσε λύσεις στην ομάδα του και τον οδήγησε στην νίκη επί της ομάδας της Πάτρας.

Στα επόμενα τρία παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Κόροιβο και τον Παναθηναϊκό είχε ως μέσο όρο 10 πόντους ανά παιχνίδι, πετυχαίνοντας μάλιστα 14 μέσα στο ΣΕΦ.

Στο πρώτο αγώνα των play off με το Λαύριο ο παίκτης του Δικεφάλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν έκανε double-double μόλις για ένα ριμπάουντ. Ο Άσκα πέτυχε 14 πόντους και μέτρησε στο ενεργητικό του 9 ριμπάουντ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...