Διακοπή στην απολογία του Ολυμπιακού

Από gazzetta.gr : Για περίπου δέκα λεπτά διεκόπη η διαδικασία για να εκδικαστεί η αίτηση του ΠΑΟΚ για αναβολή είτε για αύριο είτε για 3 ώρες αργότερα ώστε να έχει συμπληρωθεί το 24ωρο στο δικαίωμα της πρόσθετης παρέμβασης.
Πηγή: gazzetta.gr
Διακοπή στην απολογία του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της απολογίας του Ολυμπιακού με την διαδικασία να έχει σταματήσει για περίπου ένα δεκάλεπτο ώστε να εκδικαστεί και αίτηση του ΠΑΟΚ.

Από τον Ολυμπιακό βρίσκονται στο χώρο εκτός από τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Καραπαπάς και Γιάννης Βρέντζος. Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Μαυρομάτη και Μπιρδα.

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση», είπε από την μεριά του ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Αργύρης Λίβας για την πρόσθεση παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο», απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, κύριος Μαυρομάτης.

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Θεμιστοκλής Βαλσάμης, θα απολογηθεί με υπόμνημα ενώ όπως γράψαμε η διαδικασία διεκόπη για δέκα λεπτά για να εκδικαστεί η αίτηση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...