Ξαναφωνάζει παρών

Απο paok24.com : O ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες χθες, επί του Λαυρίου, αλλά το πιο σημαντικό, ήταν ότι επέστρεψε και στις καλές εμφανίσεις.
Πηγή: paok24.com
Ξαναφωνάζει παρών

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν χθες, ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος, σε μια θέση διαφορετική για αυτόν φέτος.

Ο 25χρονος τελείωσε το παιχνίδι χθες με 13 πόντους, με 3/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ, μία ασίστ, μία τάπα, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ένα λιγότερο από τον Ασκα και έξι από τον πρώτο Κλάντον.

Ο Χρυσικόπουλος αγωνίστηκε για περίπου 26 λεπτά και τα περισσότερα από αυτά ήταν στο «3». Για να γίνει κάτι τέτοιο, υπήρχαν και άλλες συγκυρίες. Η μία ήταν ο αντίπαλος, που δεν έχει πολλές επιλογές ούτε και πολύ ύψος, η άλλη ήταν η μέτρια μέρα του Πέινερς, αλλά στην ουσία, επιστρέφοντας στη θέση που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, επέστρεψε και στις καλές εμφανίσεις βοηθώντας την ομάδα του.

Η αλήθεια είναι πως και για τον Χρυσικόπουλο, είναι μια περίεργη σεζόν η φετινή. Όταν ξεκίνησε, ήταν στους τελευταίους μήνες της στρατιωτικής του θητείας και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη του ουσιαστικά γεμάτη, χωρίς τραυματισμούς. Η σεζόν ξεκίνησε ακόμα πιο απαιτητικά για αυτόν, αφού μεταφέρθηκε στο «4» ελλείψει του Μαργαρίτη στο πρώτο μισό της. Στην αρχή ανταποκρίθηκε, είχε τα δικά του ρεκόρ σε πόντους, αλλά στην πορεία έκανε και αυτός την «κοιλιά» του.

Πλέον με τον Μαργαρίτη υγιή και την προσθήκη του Ασκα, επιλογές στο «4» υπάρχουν και ο Χρυσικόπουλος που έπαιξε χθες κυρίως στο «3» όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ήταν και από τους καλύτερους της ομάδας του.

Είναι άλλο ένα δείγμα και αυτό, των επιλογών που έχει πλέον στα χέρια του ο Σούλης Μαρκόπουλος όσο προχωρούν τα πλέι οφ. Αρκεί, βέβαια, όπως έγινε χθες, να παίρνει λύσεις από όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Διαβάστε ακόμη...