Χωρίς ανάσα για το sweep!

Από inpaok.com: Το πρώτο βήμα έγινε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε άνετα με 82-65 του Λαυρίου στο PAOK Sports Arena το απόγευμα της Τετάρτης (19/4),
Πηγή: inpaok.com
Χωρίς ανάσα για το sweep!

στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της πρώτης φάσης των Play offs της Stoiximan.gr Basket League.

Πλέον, οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο ματς της σειράς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (22/4, 17:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου.

Σε περίπτωση νίκης, ο Δικέφαλος θα «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση, στην οποία θα αναμετρηθεί με τον Άρη, με μειονέκτημα έδρας, με φόντο την πρόκριση στην ημιτελικής φάση του πρωταθλήματος.

Εφόσον η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικρατήσει και ισοφαρίσει σε 1-1 στις νίκες, τότε η πρόκριση θα κριθεί στο Παλατάκι στις 25/4.

Έτσι, περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν, με την προπόνηση της Πέμπτης (20/4) να ξεκινάει σε λίγη ώρα στην Πυλαία (16:00).

Νωρίτερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάλυση του αντιπάλου μέσω video, ενώ Απόλλων Τσόχλας, Αντώνης Κόνιαρης και Νέιθαν Σόμπι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαφορά μικρό-προβλήματα, αναμένεται να προπονηθούν κανονικά.

Διαβάστε ακόμη...